Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az a kerdesem lenne h azt...

Balogh8 adam8 kérdése:

Az a kerdesem lenne h azt vettem eszre magamon h mostanaba a szokottnal lassaban all vissza a pulzusom a nyugalmi allapotaba (72/min) edzesek utan. Ez mitol lehet?

Figyelt kérdés
18 eves fiu vagyok 180 cm 80 kg kb 10-11 % os a testzsir tartalmam hogy ha ezek az adatok segitenek Hozzateszem h kb egy honapja volt egy magas vernyomasom 160/90/115 arczsibbadassal, kimerultnek ereztem magam faradekonynak es fejfajas is volt az utana meg nyomos ideig fajt is:/ Teljes kivizsgalason voltam es megalapitottak h szervi bajom nincsen! Mondtak h lehet tul edzettseg vagy pszihes ok. De nem tartomagam stresszelos fajtanak. Azota helyre allt a vernyomasom de a pulzusom h lassan all vissza az idegesit regen nem volt ilyen. ( 6 ev thaibox verseny szinten,3 eve kondizok is) Kivizsfalas utan 1.5 honapot kihagytam semmi fele edzes nem volt mert megijedtem. Lehet h ez okozza a mostani pulzus visszaallasi zavart?
2013. nov. 25. 17:30
 1/1 A kérdező kommentje:
Pl.: a pulzus 170 rol hamar visszaesik 90 re de 90 rol h visszaalljon durvan 70-75 kozotti tartanyba ahhoz kell vagy egy ora...
2013. nov. 25. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!