Hogyan tudnék 5-6 órával előbb elaludni a szokottnál?
Előbb utóbb elfáradsz és aludni fogsz. 13 évesen én is hasonló problémával szenvedtem.
Akkor oldódott meg a probléma, amikor bekerültem a középiskolába, és ott tagja lettem a suli kézilabda csapatának. Naponta edzettünk és versenyekre jártunk.
Aki igazán fáradt az alszik, hidd el. :)
Ne fogyassz semmi koffeint, és kényszerítsd magad a normál életritmusra. Előbb utóbb kimerülsz és alszol esténként. Kell egy hét az átállásra.
Ne aludj napközben még akkor se ha már ragadnak a szemeid.
Ja, és tényleg mozogj valamit a szabadban.
Menj el barátnőkkel valahova. Amit szerettek. Városban sétálgatni, plázázni, vagy bárhova ahol járkálni lehet és nem otthon ülni.
Vagy biciklizzél, sétáltasd a kutyát (ha van), vagy fuss, vagy gyomláld a kertet (ha van), vagy menjetek barátnőkkel strandolni ha jó lesz az idő, vagy valami szabadtéri programot nézzetek meg a városban vagy a környéken az a lényeg hogy fáradj le.
Amúgy ha nem sikerül hétvégén átállítanod magad, akkor nyugodj meg. Hétfőn sikerülni fog.
Lehet hogy végig kómás agyhalott leszel hétfő délelőtt, de ne add fel! Ne aludj délután semmiképpen sem. Estére beájulsz az ágyba. Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!