Hogyan legyek 1hétre beteg, részletek lejebb?
Figyelt kérdés
Nem suli kerülés miatt szeretnék beteg lenni! Nyilt napra szeretnék menni de a tanar nem enged el igy 1hetre beteg szeretnek lenni es ak elmegyek (ha csak 1nap hianyzok az feltűnő)évente 1-szer es akkor is csak 1hetre vagyok beteg, nagyon erős az immunrendszerem igy nehezen leszek beteg! Szimulálni nem tudok hgy,meg náthával is elküldenek suliba, hanyasnak láznál es komolyabb fosasnal maradhatok itthon! Igy valami jo meg fazast láz lenne a legjobb lecci ötleteket irjatok és ne hülyeségeket!!! Orvoshoz nem jarok egyedul igy nem Tom vele lebeszélni, gyógyszert nem nyelek le:D azok nelkul gyógyulok tudogyulladaskor is!!! A tej+lekvár fosatos modszerre imunis vagyok :D koszi a válaszokat elore is2013. nov. 10. 11:09
1/4 anonim válasza:
A szüleiddel sem tudod megbeszélni? Azért egy nyílt nap kicsit fontosabb annál, hogy ne lehetne 1-2 napra kiírni suliból. Szerintem a tanár sem teheti meg, hogy nem enged el.
2/4 A kérdező kommentje:
bele egyezz (apum) h elmenjek de a tanár dilizik h hiányzók! :/ olyan nagy beteg meg tuti nem leszek, h ne tudjak elmenni a nyílt napra
2013. nov. 10. 18:31
3/4 anonim válasza:
Ha már apuddal meg tudtad beszélni akkor menj el vele az orvoshoz és írassatok vele valami hasmenős igazolást. Azzal úgyse lehet suliba menni és általában pár nap alatt elmúlik.
4/4 A kérdező kommentje:
apum csak ugy nem visz el orvos h igazolát irassunk meg nem szereti ha logok, abba be leegyezne h hétfőn betegség miatt igazolást kapjak péntekig és szerdai napon elmenjek nyilt napra, am jövö héten lesz!!!
2013. nov. 11. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!