Beteg vagyok? (PLS sürgős) részletek a kérdésre kattintva
Figyelt kérdés
mostanában(kb3 hét) olvastam a véralvadási betegségről és a múlt héten jöttek rajtam véraláfutások de a véralvadásom normális de ijenek miatt stresszelek h az 1-ik napról a másikra véralvadási zavaraim lehetnek akkor ezeket csak produkálom vagy valami más:S ???2009. okt. 8. 16:39
1/12 anonim válasza:
Igen beteg vagy. Súlyos hipochonder. Szedd már össze magad.
2/12 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy hipohonder vagyok de akk semmi komoly???
2009. okt. 8. 16:46
3/12 anonim válasza:
Ne olvass, főleg betegségekről ne.
4/12 A kérdező kommentje:
ok de akk a véraláfutás mitől van mert kaptam rá tablettát és elmulasztotta aztán megint elojott szedtem a tablettat elmulasztotta és most megint elojott :S:S
2009. okt. 8. 16:56
5/12 anonim válasza:
Nekem is könnyen lesz véraláfutásom. (Elég csúnyák.) Rákerestem a neten, c-vitamin hiány is okozhatja. Elkezdtem szedni c vitamint és azóta nincsenek. (A c vitamin erősíti a hajszálerek falait.)
6/12 A kérdező kommentje:
köszi am enis szedek C-vitamint de az orvos azt monta hogy C vitamin hiány nem okozhatja
2009. okt. 8. 17:04
7/12 anonim válasza:
Nem sima C-vitamint, hanem Rutascorbint kell szedni rá, erősíti az érfalakat.
8/12 A kérdező kommentje:
én celaskont szedek és az orvos ASCORUTIN-t írt fel a véraláfutásokra és használl
2009. okt. 8. 19:33
9/12 anonim válasza:
Ezeket nem ismerem, de gondolom olyan, mint a Rutascorbin.
Nem arról van szó??
10/12 anonim válasza:
Szia, szerintem nem vagy beteg. Bizonyos típusú embereknél gyakran van az, hogy egy adott betegségről olvasgatva hirtelen a tüneteket kezdik el észlelni magukon. Én is ilyen voltam. Olvastam a petefészek gyulladásról, és fél évig folyamatossan rettegtem, hogy nekem azon van vagy azom lesz. Sokat is fájt a hasam. Minnél többet akartam megtudni róla, annál élethűbb lett. Végül elmentem az egyik barátom ismerőséhez, aki egy pszihológus, és megbeszéltük a dolgot. Természetesen semmi baja nem volt a petefészkemnek, ez csak amolyan képzelt vagy pánikbetegség volt. Próbálj megnyugodni, és ha fél év után is úgy érzed, hogy te beteg vagy és nem változott semmi (persze amellett h nem olvasol ilyenekről és nem is nagyon gondolkodsz rajta), akkor menj el részletes kivizsgálásokra és hasonlóra. De előbb jól gondold át, nem csak képzelt-e a dolog! :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!