Vajon ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Ma az iskolánkban nyílt nap volt,és nekünk hatodéveseknek autocadezni kellett!Reggel még semmi bajom nem volt,de amikor beértem az iskolába és leültem a gép elé iszonyatosan elkezdett görcsölni a bordám alatt,egészen pontosan a lengőbordám alatt!:S A fájdalmat a görcshöz tudnám hasonlítani!:/ Előfordulhat,hogy a meleg teától lehetett?Most is fáj egy picit!
19/L
2013. okt. 24. 15:21
2/4 A kérdező kommentje:
húúú,bocsánat!A bal oldalon!
2013. okt. 24. 15:31
4/4 A kérdező kommentje:
sokszor fájt már a gyomrom,de nem hiszem,hogy most arról lett vna szó..:S ha vettem a levegőt,akkor is fájt,aztán miután mozogtam egy picit meg ettem,utána valamivel jobb lett!
2013. okt. 24. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!