Vajon ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Kb 1-2 éve történt mikor még nagyon kezdő dohányos voltam. Csak gyenge cigiket szívtam és azokból se sokat. Aztán kíváncsiságból vettem egy doboz kék multit, és mivel társaságban voltam fogyott is elég rendesen. (természetesen én általam)
Aztán haza értem és ilyen furcsa érzés tört rám. Egy épp mondatot nem bírtam végig mondani, elkezdtem mondani aztán a felénél elhallgattam. Nehezemre esett beszélni.
Mi lehetett ez?
2010. máj. 26. 16:26
1/2 anonim válasza:
Valószínű, hogy az erősebb és több cigitől kicsit beszűkültek az erek, főleg a nyaki részen, ami az agyi vérellátást biztosítja. Így kevesebb friss vér, ezzel együtt oxigén került az agyba, ami lelassította a működését. Kissé oxigénhiányos állapotba kerültél.
2/2 anonim válasza:
amit a 2. írt az nagyon igaz. Sokat szívhattál, ne jutott oxigénhez az agyad...örülj,hogy nem lett baj. Kevesebbet az erősből, mert kampec lesz.Nekem a fejem fáj sokszor, az is ezért van.Gáz, de legalább nem szívok 2 dobozt egy nap:)Ö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!