Lányok! Volt már nemi szemölcsötök? Honnan kaptátok el?
Nekem nem volt, de kaptam már el nőgyógyászati vizsgálat által csakis nemi úton terjedő betegséget 2-t is.:S
Ezért nem is járok.
Korábban semmi bajom nem volt, ott szedegettem össze mindenfélét, amit azután az urológián kezeltek ki.
Nem. Én talpival küzdök. Mind kis rohadéék.
"Hogyan kaphatunk genitális szemölcsöt?
A genitális szemölcs általában nemi úton terjed. A szemölcsöket okozó HPV, szexuális együttlét, illetve szoros testkontaktus alkalmával adható át. A HPV a genitális tájék bőrén keresztül kiválasztott izzadságcseppeken át jut át a másikra. A szemölcs is ezen a tájékon jelenik meg, általában 3 hónapon belül, de előfordulhat, hogy csak több év múlva.
Legkönnyebben úgy lehet megfertőződni, ha olyan emberrel érintkezünk, akinek van szemölcse, de a vírus úgy is jelen lehet, ha szemölcs nem látható. Így nagyon nehéz a vírus terjedésének a megelőzése. Az óvszer nem nyújt 100%-os biztonságot, hiszen nem feltétlen takarja az egész fertőzött bőrterületet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!