Ti kaptatok állandó fogszabályozó után éjszakait? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Nekem két éve van pöszeség miatt fogszabim, és most már le fogják venni. Egyszer még régebben azt mondta a fogorvosom, hogy majd kapok utána egy éjszakait, mert ha állandó után nem hordanék még körül-belül két évig éjszakait, akkor visszamenne a fogam. Viszont a legutóbbi alkalmon azt mondta, hogy a következőn leveszi, de nem mondta, hogy utána lenne-e éjszakai. Szóval, szerintetek kapok? nektek volt utána éjszakaitok? A válaszokat köszönöm.2013. aug. 15. 20:02
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, igen! bocsánat, de most jutott eszembe, hogy miért is aggódtam e miatt. Nos, hogy ugye ha leveszi, akkor gondolom visszamegy a fogam. De mivel még nem vett le mintát, rögtön a fogszabályozó levétele után nem tudná odaadni az éjjelit. Vagy a mintát akkor veszi le, amikor levette az állandó fogszabit?
2013. aug. 15. 20:06
2/3 anonim válasza:
Én kaptam :) szerintem te is fogsz, mert a fogak tényleg visszaállnak ha nincs éjszakai fogszabályzó
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt utána éjszakai fogszabályzóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!