Jártatok már úgy, hogy megszokott gyógyszeretek helyett ugyanazzal a hatóanyaggal másféle gyógyszert kaptatok? Éreztetek különbséget?
akkor nem é vagyok a hülye
epilepsziás vagyok, eddig Kepprát szedtem, de több mint 5000 ft-ra emelték az árát
ezért helyetessítőt írattam, Levetiracetamot kaptam, és azóta újra rohamozok
ezek szerint lehet a gyógyszer miatt, mert már én is arra gondoltam
Lehet attól is. A más vivőanyag, az eltérő bevonat befolyásolhatja a felszívódás hatékonyságát.
Persze folytak olyan kutatások is a placebó hatással kapcsolatban, hogy a drágább gyógyszer jobban hat, mert a beteg jobban bízik benne. Tehát több tényező is szerepet játszhat. De egy olyan súlyos betegségnél, mint az epilepszia én inkább magára a gyógyszerre tippelek.
Ahogy elnézem az 5500 forintos szert cserélted le az 1500 forintosra. Ami csalóka, mert ez csak a TB támogatott ár, a valódi ár között nincs ekkora eltérés.
Én nem zárnám ki a placebó hatást sem.
másféle gyógyszerrel nem volt ilyen problémám,ugyanis kapok Xanaxot estére, mert nem tudok aludni
egyszer hiánycikk volt, és a helyettesítője ugyanolyan jó volt nekem, de a nagymamám panaszkodott, hogy nem ugyanazt a hatást érzi
múlt héten a mentő vitt el,pont az orvosnál voltam a gyógyszereket felíratni
úgyhogy úgy döntöttem,visszatérek a Kepprához, mert hétvégén is volt rohamom, meg tegnap is
pont ma írattam ki
nem tudok mit csinálni, ki kell pengetnem
másfél év volt,mire beállították a gyógyszereimet, nem akarok visszaesni
hülye ötlet volt részemről ez az egész
Szia. Remélem, olvasol még. Én is epilepsziás vagyok, szintén Levil-lel. Melyik gyártóét szeded? Tudnál privit írni?
Én jártam, és van különbség. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!