Mitol faj az anuszom?
Kakalas utan ha nagyom megeroltetem magam lent, akkor kidudorodik valami... es ha sokaig ulok akkor faj is, szerintem aranyerem van, mit lehet ellene tenni? (ORVOSHOZ NEM MEGYEK, GYOGYSZERT SEM FOGOK VENNI, CSAK OTTHON HAZI DOLGOKBOL) tudtok valamit? Hogy elmuljon..mikor fog elmulni? Orokke ott lesz? Hogy jott ki?
Kerem segitsetek!
Amerikában élsz és nem tudsz angolul? LOL
Akkor írd fel egy papírra ezt a szót, és mutasd be a dokinak. Tudni fog mindent utána: hemorrhoids
"es akkor el kellene mondanom anyamnak, az meg rohadt ciki...jarok focira es eszek minden heten szolot, minden nap muzlit eszek reggel..."
Gondolom középiskolás vagy. ne hülyéskedj, az nem a kínos h valami bajod van, aranyérröl meg aztán pont nem is tehetsz, hanem az h nem mersz Édesanyáddal beszélni róla. Azt hiszed nem vizsgált meg teged a labujjadtol a fejed bubjáig mikor kicsi voltal? Te is ismerni fogod a szerelmed, gyerekeid testét, és a betegségeikröl is tudni akarsz majd, meg ha esetleg nem is elegans.
PErsze, értem az erzeseidet, nekem is voltak, de vegyél eröt magadon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!