Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitol dagadt be a bokam es...

Mitol dagadt be a bokam es lilult be a szemem alatt?

Figyelt kérdés
Csak 32 eves vagyok, igaz volt egy ki baj a szivemmel,csak concor co nevu gyogyszert kaptam ami allitolag a sziv oxigenellatasat segiti. Ez 2007 ben volt es 6 honapig szedtem a gyogyszert, voltam terheleses ekg-n , sima ekg-n, ultrahangon es mindent rendben talaltak, pedig tobb orvosnal is jartam, s most egy honapja egy tropusi egovi orszagba koltoztem, egy heten belul megdagadt a bokam, belilult a szemem alatt es neha alig kapok levegot, mi lehet a bajom? A helyi orvost kihagynam mert ezekben az orszagokban semmit sem er...

2013. aug. 16. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
A vérnyomásod rendben van?
2013. aug. 16. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem kellett volna abbahagynod a béta blokkoló szedését.
2013. aug. 16. 15:27
 3/5 A kérdező kommentje:
A vernyomasom teljesen jo, gyakran merem, 120/60. Megis mi lehet a bajom es az orvosok miert nem kepesek rajonni a 21. szazadban?
2013. aug. 16. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Van-e ritmuszavarod?
2013. aug. 16. 17:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos, utoljara az orvos annyit mondott, hogy kicsit gyenge a szivem, de mivel mar nem dohanyzom es nem is iszom, (inni nem ittam soha), ezert 5 eve abbahagytam a gyogyszerem szedeset, neve: concor cor 2.5 mg os beteblokkolo.Azota nem volt panaszom, csak most hogy forro tropusi eghajlatu orszagba koltoztem, ket heten belul elojott ez a gond, megdagadt a bokam, belilult a szemem es nehezen kapok levegot. Voltam regebben is braziliaban de ott semmi bajom sem volt, igaz ott csak 5 napig voltam es a homerseklet sem volt 25 nel tobb, mig itt 38,45 kozott ingazik, 88 szazalekos paratartam melett...Azt hiszem igy el kell innen mennem ugy latom....
2013. aug. 16. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!