Pattanástól dagadt be a szemem?
Figyelt kérdés
Van 1 piros dudor a szemem alatti részen, kb az orrom aljaval vizszintesen. szerintem olyan pattanas, amit nem lehet kinyomni, neha piszkaltam, amitol nagyobb lett, aztan tegnapelott ota mar nem piszkaltam. Tegnap elkezdett duzzadni a szemem alatti resz, gondoltam a dudortol. Napkozben fogkremet, ejjelre pedig neogranormont kentem a dudorra, ami lejjebb is ment, de az egesz szemem alatti resz bedagadt, es 2x olyan pici lett a szemem, mint kene. Mitol lehet ez?2013. aug. 10. 08:36
1/3 anonim válasza:
Lehet árpa is szóval szerintem ne nagyon piszkáld. Főleg a szem alatti részen nem szabad pattanásokat nyomkodni meg semmit mert nagyon csúnyán el tud fertőzödni.
2/3 anonim válasza:
Árpa lesz az. Menj szemészetre, adnak rá krémet, hamar elmúlik. Ne piszkáld, és ne kenj rá mindent, ami nem erre való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!