Mitol faj az anuszom?
Kakalas utan ha nagyom megeroltetem magam lent, akkor kidudorodik valami... es ha sokaig ulok akkor faj is, szerintem aranyerem van, mit lehet ellene tenni? (ORVOSHOZ NEM MEGYEK, GYOGYSZERT SEM FOGOK VENNI, CSAK OTTHON HAZI DOLGOKBOL) tudtok valamit? Hogy elmuljon..mikor fog elmulni? Orokke ott lesz? Hogy jott ki?
Kerem segitsetek!
Asszem ezek tipikus aranyér-tünetek. Néha kis operációval érdemes csinálni valamit, nálam pl. azt mondta nem megy/nem érdemes. Valami kenöcsöt is szokás rá felírni. Ja és ha lehet NE eröltesd meg székelésnél!
'Proktológushoz' (magyarul?) az a szakorvos aki ezzel foglalkozik, lehet, h más is. Orvosfóbiáról le kell szokni, ez nem a középkor. Nöjél föl, azért fizetünk adot, h te is orvoshoz járhass...
EZ aranyér.
Ha rendszeresen előfordul, akkor menj orvoshoz. Hidd el, ők napi szinten találkoznak ezzel, hiszen népbetegség. Nem leszel csodabogár a szemükben, csak a szokások, unalmas beteg.
Ja, még az előző vagyok.
Igen, örökké ott lesz, és csak romlani fog a helyzet, ha nem mész dokihoz.
Ha sokat halogatod, akkor csak a műtét segít. Rutin műtét, de akkor is műtét.
Ne szégyenlősködj egy ilyen hétköznapi panasszal.
Nekem volt 20 évvel ezelőtt(szülés után) és kb azóta 3x.
Elmúlik, vegyél a gyógyszertárban Reparon kenőcsöt és kúpot. (ha a nevét mondod, aki tudni fogja mi az, az valószínűleg használta már, szóval nem ciki) Az sok ülés hozza ki és a rostszegény étkezés, erőlködés egyébként, de ha elkezdesz tornázni, és mellette normálisan enni, el fog múlni. A torna (aerobic, futás, bármi, de nem súlyemelés, szóval ne legyen erőlködős) nagyon jót tesz, és elmulasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!