Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Iszonyatosan fáj a sarkam...

Iszonyatosan fáj a sarkam amikor megyek, néha szuro érzést érzek pihenéskor is. Mitol lehet?

Figyelt kérdés
Most kezdodott par hete.Sajnos eddig csak egyik sarkam fájt de most ugy érzem hogy amásik is kezd.Nrm akarok dokihoz menni ,kérlek segitsetek.
2013. okt. 2. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos segíteni nem tudok,de nekem is ez a problémám hetek óta. Már alig merek lábra állni. Persze vannak olyan napok is, amikor nem fáj, vagy csak nem annyira és nem tűnik fel, de szerintem ez nem jó. Eddig én nem akartam orvoshoz menni, mert féltem, hogy ráfogja a súlyomra, meg esetleg nem vesz komolyan, de így lehet, hogy elmegyek, ha nem vagyok egyedül a dologgal.
2013. okt. 2. 22:08
 2/8 A kérdező kommentje:
mondta a szomszedaszonyom hogy menjek el onkologushoz.de o mit tud csinalni?
2013. okt. 2. 22:11
 3/8 A kérdező kommentje:
az onkologus nem csak daganatos betegsegekkel foglalkozik??
2013. okt. 2. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet a megvastagodott kötőszalagtól, leterheltségtől (pl. ha állómunkád vagy súlyfelesleged van, esetleg rossz cipőtől). Pihentetni kell felpolcolva és hideggel borogatni (nem közvetlenül a sarkadat hanem a környező területet). És az ismerősöd rosszul mondta: ezzel a problémával orthopédiára szoktak menni! Ott megvizsgálnak, szükség esetén kapsz kezelést, addig is megpróbálhatsz puha talpbetétet használni, vagy sarokemelőt.
2013. okt. 2. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Esetleg nem az a probléma, hogy be van repedve. Én a kkor éreztem ilyet amikor berepedt. Sokszor kellett reszelnem és puhító krémmel bekenni, úgy jött rendbe.
2013. okt. 2. 22:17
 6/8 A kérdező kommentje:
a szomszed aszonyom kikerte a haziorvosa velemenyet es ő mondta ha nem enyhul keresek fel egy önkologust.de ezt aztan en sem ertem minek
2013. okt. 2. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
A sarokcsont be is tud gyulladni. ORTOPÉD orvoshoz kell menni vele, nem onkológushoz!!!!!!!
2013. okt. 2. 23:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egyszer ilyen, a háziorvosom azt mondta, a sarokcsont közepén van egy kis kinövés, ami elég gyakori, és majd elmúlik. El is múlt, de elég sokára, hónapokig tartott, közben már teljesen megszoktam, hogy félig lábujjhegyen járok.

Szerintem a másik sarkad csak azért fáj, mert azt jobban terheled most, de ha rosszabbodik a helyzet, akkor mégiscsak el kell menned a háziorvoshoz, ő meg esetleg ad beutalót az ortopédiára.

2013. okt. 2. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!