Már két napja szédülök, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Kedden edzés után ettem 75g szőlőcukrot, pedig 65kg -vagyok, így 10g -al többet ettem mint kellene. Szerda reggeltől szédültem, de estére elmúlt, ma pedig csak reggel, most délután már nem éreztem. A szédülés időközönként jött elő, illetve ha felfelé néztem. Most is edzettem, a szőlőcukrot most kihagytam, de szédülök.
A történethez az is hozzá tartozik, hogy úgy 9 éve majdnem minden nap 3l fekete teát iszok, amiben 10 evőkanál cukor és 10 evőkanál citromlé van. Lehet sikerült magam cukorbeteggé tennem? Orvoshoz mindenképp elmegyek, vagy még ma, vagy holnap.
2013. okt. 3. 14:58
1/7 A kérdező kommentje:
Ma nem ettem/ittam semmilyen cukrosat, csak egy pici vanília pudingos tekercs felét.
2013. okt. 3. 15:00
2/7 anonim válasza:
10 ek cukor meg 10 ek citromlé?
te jó isten.
mondjuk elég lenne bele 1,5 kanál citromlé, és akkor nem kell bele 10 ek cukor.
3/7 A kérdező kommentje:
de 3l annyira nem sok. Vagy de?
2013. okt. 3. 15:49
4/7 A kérdező kommentje:
3l -be*
2013. okt. 3. 15:50
6/7 anonim válasza:
Mi lenne, ha tiszta vizet innál, jó sokat, 2-3 litert? Talán elmúlna a szédülésed is!
7/7 A kérdező kommentje:
"Leszoktam" a teáról, már csak vizet iszok, így már nem szédülök.
2013. dec. 15. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!