Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » 1 napja megcsípett egy lódaráz...

1 napja megcsípett egy lódarázs bal oldalt a hónaljam alatt. Most zsibbad és remeg a bal karom, a bal lábam is kicsit érzéketlen, szédülök is. Mikor múlik el, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A csípés helye is elég csúnya, 12 centis piros folt van ott.

2013. aug. 25. 05:51
 1/3 anonim válasza:
Sok kalcium tabletta ès esetleg fenistile de ha 3 napon belül nem mulik el Akkor szerintem fordulj orvoshoz
2013. aug. 25. 06:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van akár napi 4 tbl. Calcium(de még jobb a Calcimusc inj.,amit meg lehet inni) antihisztamin(pl.Cetirizin),Fenistil gél(de jobb lenne pl.Flucinar,Elocom krém(. És ha nem javul el kell menni orvoshoz,mert akár antibiotikum,v. szteroid inj. is szóba jön.
2013. aug. 25. 07:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Szereztem ilyen Calcium Sandoz tablettát, nem tudom az mennyit használ. Egyet ittam reggel, azóta kicsit jobb, már a kezem nem zsibbad annyira.
2013. aug. 25. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!