Haramia kérdése:
Mitől lehet, hogy 3 napja szédülők?
Figyelt kérdés
Már nem merek orvoshoz menni vele, mert kb 2 hónapja csinált teljes vérképet és ott azt mondta minden rendben...Ma pedig a bal térdem és a lábszáram is fáj, már a trombózisra is gondoltam de nincs bedagadva meg nem lila...Szerintetek?
Köszi a válaszokat!
2013. ápr. 9. 10:40
1/1 Lantos Szilvia válasza:
Üdv. a klubban... én már 4-5 napja bizonytalanságot érzek az agyamban, nem fáj a fejem, nem is szédülök, de mégsem frankó valami. Mintha zsibbadna a fejem. Szerintem ez az óránként váltakozó, kisüt a nap szakad az eső számlájára írandó. A trombózis a lábadban azért ennél kicsit másabb dolog. nem volt eltörve és azóta esetleg érzed vele a frontokat????? A szédülést meg már egész megszoktam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!