3 napja szédülök. Nincs semmi más 'tünetem'. Mi lehet az oka? Stressz?
Éppen utolsó hét van egyetemen, sok zh, sok tanulás. Ez lehet az oka, vagy menjek orvoshoz is?
A szédülés nem egésznapos, 'csupán' 1-2 órákat.
Főiskolás koromban nekem is voltak ilyen bajaim (és azt megelőzően is). Néha el is ájultam, szédülés, majd "fülbedugulás" után, általában nagy melegben.
Orvos nem nagyon foglalkozott velem, úgyhogy csalódottan kerültem is őket. Annyit állapítottak meg, hogy ALACSONY A VÉRNYOMÁSOM. Ismerősök ajánlották, hogy legyen nálam mindig víz, meg valami édesség, mondjuk kockacukor, és ha érzem, hogy rosszul lennék, egyem meg a cukrot, meg igyak sokat...
Vizsgaidőszakban én is sokat hajtottam, keveset aludtam, emellett sokat ültem a könyv felett és nem sportoltam, erőtlen voltam kissé, talán ez is lehetett baj, főleg melegben bírni a strapát.
Később, amikor dolgozni kezdtem, többet mozogtam és sportoltam, akkor elmúlt. Már ritkán szédülök, anno pedig szinte minden másnap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!