Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy 4 napos...

Lehetséges, hogy 4 napos késést nem mutat ki az x-epil terhességi tesz? Még mindig nem jött meg reggel a kávét kihánytam, meg néha meg meg szédülök! Meg persze még mindig nem jött meg de semmi más tünetem nincsen!

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 13:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem simán! Barátnőmnek nem várt után 10 nappal lett nagyon halvány pozitív! Szóval várj még egy kicsit, két nap múlva,ha nem jön meg, akkor csinálj még egyet!
2011. jan. 13. 14:04
 2/12 anonim ***** válasza:
én ebben a tesztben nem bizok,mert volt 3 pozitiv tesztem,ezzel is csináltam és negatív lett.de 4 napos késést kimutathat.próba szerencse
2011. jan. 13. 14:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nah azt meg nem írtam le konkrétan, hogy ma csináltam és negatív lett, azért tettem fel a kérdést, hogy hihetek-e neki vagy sem!
2011. jan. 13. 14:10
 4/12 anonim ***** válasza:
én úgy emlékszem, de javíts ki ha mégsem így van, hogy az X-epil-re rá van írva, hogy a kimaradt mensi után egy héttel mutat eredményt. Szóval még simán lehetsz babás.
2011. jan. 13. 14:26
 5/12 anonim ***** válasza:
barátnőmnek ez a teszt 16 napos késésnél mutatta csak ki.Úgyhogy lehetséges
2011. jan. 13. 14:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Elvileg az van rajta, hogy fogantatás után 7 nappal. Nem tudom jó lenne, ha lenne még rá esély nem akarom magam beleélni, mert múltkor medi-lab lett halvány pozítiv még ősszel és még sem volt baba.
2011. jan. 13. 14:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt napján már pozit mutatott.
2011. jan. 13. 17:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Simán lehetsz terhes szerintem, a jelek legalábbis arra utalnak;)
2011. jan. 13. 17:46
 9/12 A kérdező kommentje:

Örülnék neki, ha baba lenne, de majd kiderül, most eldöntöttem, hogy a következő teszttel várok hétfőig, ha persze addig nem jön meg nah meg ha kibírom addig hogy ne csináljak tesztet!

Köszönöm, hogy válaszoltatok!

2011. jan. 13. 18:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem kimutatta már 2vel előtte is.
2011. jan. 13. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!