Lehetséges, hogy 4 napos késést nem mutat ki az x-epil terhességi tesz? Még mindig nem jött meg reggel a kávét kihánytam, meg néha meg meg szédülök! Meg persze még mindig nem jött meg de semmi más tünetem nincsen!
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 13:55
1/12 anonim válasza:
Szerintem simán! Barátnőmnek nem várt után 10 nappal lett nagyon halvány pozitív! Szóval várj még egy kicsit, két nap múlva,ha nem jön meg, akkor csinálj még egyet!
2/12 anonim válasza:
én ebben a tesztben nem bizok,mert volt 3 pozitiv tesztem,ezzel is csináltam és negatív lett.de 4 napos késést kimutathat.próba szerencse
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nah azt meg nem írtam le konkrétan, hogy ma csináltam és negatív lett, azért tettem fel a kérdést, hogy hihetek-e neki vagy sem!
2011. jan. 13. 14:10
4/12 anonim válasza:
én úgy emlékszem, de javíts ki ha mégsem így van, hogy az X-epil-re rá van írva, hogy a kimaradt mensi után egy héttel mutat eredményt. Szóval még simán lehetsz babás.
5/12 anonim válasza:
barátnőmnek ez a teszt 16 napos késésnél mutatta csak ki.Úgyhogy lehetséges
6/12 A kérdező kommentje:
Elvileg az van rajta, hogy fogantatás után 7 nappal. Nem tudom jó lenne, ha lenne még rá esély nem akarom magam beleélni, mert múltkor medi-lab lett halvány pozítiv még ősszel és még sem volt baba.
2011. jan. 13. 14:41
7/12 anonim válasza:
Nekem a nemvárt napján már pozit mutatott.
8/12 anonim válasza:
Simán lehetsz terhes szerintem, a jelek legalábbis arra utalnak;)
9/12 A kérdező kommentje:
Örülnék neki, ha baba lenne, de majd kiderül, most eldöntöttem, hogy a következő teszttel várok hétfőig, ha persze addig nem jön meg nah meg ha kibírom addig hogy ne csináljak tesztet!
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
2011. jan. 13. 18:06
10/12 anonim válasza:
Nekem kimutatta már 2vel előtte is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!