Két napja szédülök. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Tegnap, mikor felkeltem, már éreztem, hogy valami talán nincs rendben. "kótyagos" voltam, kb. olyan volt, mint amikor kialvatlan az ember. De mivel több, mint 8 órát aludtam, ez szóba se jöhetett. A nap további részében többször előfordult, hogy minden előzmény nélkül elszédültem, megtántorodtam egy pillanatra, és néhányszor volt olyan, hogy ledőltem az ágyra kicsit, mert nem éreztem jól magam, és egyszercsak olyan érzés volt, mintha forogna velem minden, mintha egy erős örvénybe kerültem volna, és az ágy dőlne velem, felborulok, meg kellett kapaszkodnom. Ez jó fél percig tartott, és a közérzetem percekig rossz volt. A vérnyomásom rendben, 120-130 között mértem minden esetben. Este lefekvéskor is forgott a szoba, és a szédülés ma is ugyanúgy folytatódott. Mi lehet a baj? Már félek bármit csinálni, mert minden átmenet nélkül jön az "örvény" 36/nő2013. márc. 12. 22:49
1/2 anonim válasza:
Talán az időjárás miatt? Nagy lehűlés jön, ma 13 fok, holnap már 0 és havazás. Ha lehűl az idő elvileg jobban leszel.
2/2 anonim válasza:
Még valami. Igyál sok folyadékot! Szénsavmentes vizet.
Egyébként én már régóta érzékeny vagyok a frontokra, hidegfrontra főleg. Én is szoktam szédülni plusz migrén, azthiszem nekem ma fog előjönni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!