Teljesen ki vagyok merülve, egészségügyileg milyen bajom lehet?
Nagyon röviden megpróbálom összefoglalni.
Lassan 6,5 éve amióta az első lányom megszületett,azóta nem aludtam végig az éjszakát.
Az évek alatt annyira felgyülemlett bennem a kialvatlanság,hogy csak úgy vagyok, kimerülten, rosszkedvűen...
Minden éjjel kelnem kell a lányaimhoz. Az egyiknek pisilnie kell, a másikat takarjam be....Sokszor nem bírok visszaaludni, kimegy az álom a szememből.
Szeretnék végre folyamatosan jókat aludni, hogy olyan legyek,mint régen, de hogyan??
Ha ez nem változik, milyen bajom lehet a későbbiekben?
Köszönöm szépen a válaszod!
Ez a bilis ötlet eszembe sem jutott, megpróbálom majd.
Mindig van egy időszak, amikor nehezebben megy az alvás...A kisebbik (3 éves) mostanában fél a sötétben, kislámpát gyújtottunk, amitől a nagy nem bírt aludni.
Van, hogy éjjel képesek cirkuszolni, hisztizni...olyan nehéz így.
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen, hogy szántál rám időt, és megosztottad velem a gondolataidat!
Megpróbálok én is változtatni a dolgokon,és nem morogni velük éjjel,amikor nem alszanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!