Mi baja lehet? Teljesen meg változott. Nem hagyja el a házat, már négy ember társaságába kínosan érzi magát. Sokat sír, nem beszél szinte senkivel. (talán egyszer reggel az ágya is vizes volt ), mi baja lehet?
A legjobb barátnőm mindig is egy életvidám,élénk lány volt,de nagyon meg változott. Nyár elején egyik percről a másikra be vonult a szobájába és csak sírt. Többször próbáltam el hívni strandra,de csak augusztusba jött el velem. Ott is feszült volt,állandóan takargatta magát,mikor bókoltak neki szóba se állt a fiúkkal. Meg próbáltam meg beszélni hogy mi ez az egész,de nem mondta el. Kérdeztem a szüleit,ők is aggódnak de nekik se mondott el semmit. Elég komoly lehet a baj,hiszen augusztusba jött ki először a házból. Nagyon fél és szorong valamitől. Mi lehet a baj? Miért nem mondja el senkinek?
Még fontos lehet,hogy olyanokat kérdezget (amikor este fel riad ),hogy tényleg ronda e . Pedig gyönyörű. Persze én csak reggel írok vissza neki,mert akkor kapcsolom be a telómat.
Testvérem ként szeretem őt és szeretnék neki segíteni. Minden kérdésre felelek ha az segít.
A barátnőm 17 éves
depressziós
valószínű valaki olyanokat mondott neki ami ennyire megviselte mert csak magától nem lesz ilyen
húzd ki belőle hidd el sikeürlni fog csak ne add fel
Ez bizony a súlyos depresszió tipikus tünete.
Beszélj a szüleivel, hogy vigyék el pszichiáterhez. Más nem fog segíteni.
Hogy miért depressziós, azt senki nem fogja ennyiből megmondani, de ez sokkal több egy múló rosszkedvnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!