A vitaminoktól lehet rosszul az ember? Vagy miért vagyok minden reggel rosszul?
A legfontosabb étkezés egész nap, a reggeli!
Gondolom, te épp ezért nem reggelizel.
Én is sokszor vagyok rosszul reggel. Alig bírok enni, fogmosásnál néha öklendezni kezdek, gyenge vagyok. Az orvosom szerint stresszelek. Nincs semmi okom rá, minden ok. de valahogy reggel mindig stresszelek. Semmi konkrét (pl. tök mindengy, hogy a barátokkal találkozom vagy suliba megyek) maga a tény, hogy indulnom kell, késében vagyok, normálisan öltöztem-e fel, ilyen kis apróságok miatt stresszelek. Aztán amikor már ott vagyok akkor elmúlik.
Egyébként én egyszer véletlenül szódával szedtem be a vitamint na az kikészített egész nap hányingerem volt.
Az is egy nagy tanulság, hogy mindenféle gyógyszert tiszta vízzel szabad bevenni. Erősebbeknek max pálinkával.
Kedves kérdező: kérdezem, a gyógyszereket orvosi utasításra szeded, vagy pedig csak úgy? Én pl. C vitamint szedtem a hirdetések hatására, erre tele lettem vesekővel, meg nem is éreztem a vitamin semmilyen kedvező hatását. Abbahagytam. Feltételezve, hogy a majom se eszik vitamint, hanem a napi étkezésében benne van minden, amire szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!