Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vitiligo gyógyítása homeopátiá...

Vitiligo gyógyítása homeopátiával?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rengeteg cikket olvastam mostanában a homeopátiával kapcsolatban és találtam jó pár olyan oldalt ahol vitiligot kezeltek vele. Sajnos kicsi korom óta szenvedek ebben a betegségben, szóval eléggé jártas vagyok a témában meg a "csodaszerekben". Ezért kérdezem, hogy valakinek használt már ez a gyógymód? Ha igen milyen mértékben, milyen gyorsan tűntek el a foltjai, illetve melyik gyógyszert szedte? Lehurrogást nem kérek, hogy nincs rá gyógymód mert tudom, hogy még a pontos okát sem tudták meghatározni a betegségnek, de van olyan krém illetve kezelés is ami elősegíti a festékhiányos területeken a festék termelődést csak sajnos ezek elég drágák és nem minden esetben segítenek. Az értelmes válaszokat előre is nagyon-nagyon köszönöm!

Egy elkeseredett vitiligos csaj

2013. szept. 22. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy frusztráló, ha a "rendes" orvostudomány nem tud mit kezdeni az ember problémájával, de a homeopátiával nekem csak rossz tapasztalataim vannak. Több rokonomat "kezelték" így, hihetetlen összegeket húztak le róluk, de javulás semmi (pedig az illető "homeopata" állítólag orvos, sőt egy bizonyos területen szakorvos is volt). Maga a filozófia is mögötte számomra rendkívül tudománytalannak hat, csak ezt erősítették a személyes tapasztalataim is.
2013. szept. 22. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem jó a hp, viszont Mo-on nem fogsz jó homeopatiás orvost találni, ezért hiába mész homeopatához, kidobott pénz lesz az ablakon, jártam párnál. A vitigliot nem ismerem, de biztos nem tudnak rajta segíteni. Homeopatia párti vagyok, már magam végzem a kezelésem, ezek életre szóló dolgok, hosszú folyamat.

Ha mindenképpen meg próbálod, akkor legalább klasszikus hp keress.

2013. szept. 23. 14:28
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. szept. 27. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!