Vitiligo gyógyítása homeopátiával?
Sziasztok! Rengeteg cikket olvastam mostanában a homeopátiával kapcsolatban és találtam jó pár olyan oldalt ahol vitiligot kezeltek vele. Sajnos kicsi korom óta szenvedek ebben a betegségben, szóval eléggé jártas vagyok a témában meg a "csodaszerekben". Ezért kérdezem, hogy valakinek használt már ez a gyógymód? Ha igen milyen mértékben, milyen gyorsan tűntek el a foltjai, illetve melyik gyógyszert szedte? Lehurrogást nem kérek, hogy nincs rá gyógymód mert tudom, hogy még a pontos okát sem tudták meghatározni a betegségnek, de van olyan krém illetve kezelés is ami elősegíti a festékhiányos területeken a festék termelődést csak sajnos ezek elég drágák és nem minden esetben segítenek. Az értelmes válaszokat előre is nagyon-nagyon köszönöm!
Egy elkeseredett vitiligos csaj
Szerintem jó a hp, viszont Mo-on nem fogsz jó homeopatiás orvost találni, ezért hiába mész homeopatához, kidobott pénz lesz az ablakon, jártam párnál. A vitigliot nem ismerem, de biztos nem tudnak rajta segíteni. Homeopatia párti vagyok, már magam végzem a kezelésem, ezek életre szóló dolgok, hosszú folyamat.
Ha mindenképpen meg próbálod, akkor legalább klasszikus hp keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!