Orrmellék üreg gyulladás alternatív gyógyítása?
Figyelt kérdés
Orrmellék üreg gyulladásom van ami azt takarja ,hogy meg kell műteni az orrsövényem és kell egy orrpolip műtét is.
Olvastam a témában és rengeteg embernél a műtét után is kiújult a dolog.Ezért most kiváncsi lennék ,hogy van-e erre valami alternativ gyógymód ami nem kíván műtétet ,illetve gyógyult-e már-e meg valaki így.
Elég szkeptikus vagyok az ilyen dolgok felé, de kiváncsi vagyok erre is.
2013. jan. 13. 01:12
1/2 anonim válasza:
Kiújulni akkor szokott, ha például allergia okozta, és az alapproblémát nem sikerült megoldani. Anyukámnak és egy barátnőmnek is volt ilyen műtétje, mindkettőnek sok évvel ezelőtt, és azóta sem volt vele semmi gondjuk.
2/2 anonim válasza:
Én a szaunát, infralámpát és – legújabb felfedezésem! – a meleg levegő fúvó hajszárítót ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!