Végre megvan a Rák oka? Egyszerű a gyógyítása?
Nagyon sokakat érint ez a világbetegség. Most úgy tűnik megvan a megoldás ! Rájöttek, hogy a rák az egy gomba. Én mindíg is védve voltam a Candida ellen, mert joghurtot és olyen étkezést folytattam amivel megelőzhetem ezt a bajt, és most mint kiderült nem kell a ráktól sem tartanom ?
Igaz, hogy az orvosok eddig nem használták, hogy sokat költsünk a méregdrága kemoterápiára, közben egész olcsó a kezelése.
Most már másképpen állsz hozzá az egészéges táplálkozáshoz?
Azért majd ne csodálkozz, ha uszoda után gombás lesz a körmöd néha. :))
A 2. cikk 2009-es. gondolod, hogyha ez olyan baromi nagy felfedezés lett volna a rák ellen, akkor nem lett volna több híre? :)
mi a francért kell minden baromságot elhinni, ami terjed a neten?
Viszont van egy oldal, amit kifejezetten ajánlok az ilyen hiszékeny embereknek, amilyen te is vagy:
ha ezt olvasgatod sűrűn, talán felnyitja kissé a szemed.
Idézet a harmadik által belinkelt cikkböl - hogy azokhoz is eljusson, akiknek nincs kedve végigolvasni a cikket:
"Simoncinit a bíróság első fokon csalásért és gondatlanságból elkövetett emberölésért 3 év börtönre ítélte és eltiltották az orvosi hivatás gyakorlásától."
EZ már magában minösiti a "MÓDSZERÉT"
ja-ja. az bizony.
majd azért ha nem akarod, hogy valaki szeretted belehaljon a rákba, inkább ne szódabikarbónával, és joghurttal etesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!