Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Végre megvan a Rák oka?...

Végre megvan a Rák oka? Egyszerű a gyógyítása?

Figyelt kérdés

Nagyon sokakat érint ez a világbetegség. Most úgy tűnik megvan a megoldás ! Rájöttek, hogy a rák az egy gomba. Én mindíg is védve voltam a Candida ellen, mert joghurtot és olyen étkezést folytattam amivel megelőzhetem ezt a bajt, és most mint kiderült nem kell a ráktól sem tartanom ?

Igaz, hogy az orvosok eddig nem használták, hogy sokat költsünk a méregdrága kemoterápiára, közben egész olcsó a kezelése.

Most már másképpen állsz hozzá az egészéges táplálkozáshoz?

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 28. 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Nekem ezzel az a problémám,h már rengetegszer megtalálták a rák okát,gyógyítását.Ahhoz képest még mindig sokan lesznek rákos betegek.És nem lehet megmondani ki gyógyul meg és miért, és ki nem.
2013. febr. 28. 07:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudod, ha ennyire egyszerü lenne, akkor a divatorvosok által kitalált "csodamódszerek" már régen használatban lennének. Majdnem minden divatétrend ilyen olcsó trükkökkel akar népszerü lenni.
2013. febr. 28. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért majd ne csodálkozz, ha uszoda után gombás lesz a körmöd néha. :))

A 2. cikk 2009-es. gondolod, hogyha ez olyan baromi nagy felfedezés lett volna a rák ellen, akkor nem lett volna több híre? :)

mi a francért kell minden baromságot elhinni, ami terjed a neten?

Viszont van egy oldal, amit kifejezetten ajánlok az ilyen hiszékeny embereknek, amilyen te is vagy:

[link]

ha ezt olvasgatod sűrűn, talán felnyitja kissé a szemed.

2013. febr. 28. 08:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Idézet a harmadik által belinkelt cikkböl - hogy azokhoz is eljusson, akiknek nincs kedve végigolvasni a cikket:

"Simoncinit a bíróság első fokon csalásért és gondatlanságból elkövetett emberölésért 3 év börtönre ítélte és eltiltották az orvosi hivatás gyakorlásától."

EZ már magában minösiti a "MÓDSZERÉT"

2013. febr. 28. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:

ja-ja. az bizony.

majd azért ha nem akarod, hogy valaki szeretted belehaljon a rákba, inkább ne szódabikarbónával, és joghurttal etesd.

2013. febr. 28. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!