Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez a vérnyomás jó szerintetek?

Ez a vérnyomás jó szerintetek?

Figyelt kérdés

Kérem a témában valamiszinten jártas embereket, hogy segítsenek :)

I:

Ha kezelve van a magas vérnyomásom, és az értékek normál szinten vannak, akkor is "magas a vérnyomásom"?

II:Egy elég jó omron vérnyomásmérőnk van, és rendszeresen szoktam mérni az értékeimet. Nagyszüleimnek higanyos van, és megegyeznek a kapott számok, persze a pulzust nem tudom azon ellenőrizni :P

Mai minimum: Sys/Dia:111/39! P:70

Max: Sys/Dia:160/52 P:63

Leggyakrabban előforduló: ~130/45 és ~140/40

A pulzusom szinte mindig 60-70 között van nyugalmi állapotban.

Reggel 5mg Nevotens tablettát szedek, mellé egy 150mg-os Ebritet, este ismételten egy 150mg-os Ebrit. Szerintetek mit csináljak ennek? A patikában az eladó azt mondta, hogy a Sympathomin csepp javíthat az állapotomon valamit, mert szokták szívbetegeknek is adni. Nem tudom, hogy jó lenne-e, ha rossz lenne a vérnyomásom egy kicsit bevennék belőle. Azért a karidológust inkább megkérdezném.

17F

2013. szept. 17. 17:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, de a patikai eladót azért írtam, mert a kérdező az eredeti hozzászólásában azt írta, hogy "a patikában az eladó ezt és ezt csinálta".

Kicsit többet látsz bele ebbe a dologba, mint kéne.

Minden tiszteletem a jó gyógyszerészeké, mint ahogy minden tiszteletem mindenkié, aki a _saját_ dolgához jól ért.

2013. szept. 17. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!