Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 14 évesen miért van epekövem...

14 évesen miért van epekövem amikor fiú vagyok? :S nagyon félek, mert borzalmasan fájt multkór, és ez derült ki.

Figyelt kérdés
én még sosem fájtam ennyire. ez nagon rossz volt, és most itthon vagyok és nemmegyek holnap sem suliba mert még mindig fáj kicsit ha megnyomom:S de nagyonfélek mert orvost keltt hívni:S 14 éves fiú vagyok, és nemtudom mitöl lehet? lehet a sok pizza meg mekis kaja? mert akkor abbahagyom és nemeszem többé olyat. akkor elmúlhat?
2013. szept. 8. 15:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mivel már nagyon fáj neki, így minden csak nem panaszmentes...
2013. szept. 8. 18:53
 22/28 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez igaz. Esetleg egy-két napi diétával meg lehet kísérelni tünetmentessé tenni, aztán "óvatosan" újra bevezetni egymás után a szokásos ételeket, és figyelni..

De ha a tünetek nem múlnak el, akkor nyilván sok választás nem marad..

2013. szept. 8. 19:00
 23/28 anonim ***** válasza:
..ja és persze mielőbb egy hasi uh-t csinálni, hogy egyáltalán látni lehessen, mi a helyzet!!
2013. szept. 8. 19:03
 24/28 A kérdező kommentje:
volt ultrahangom onnan deritették ki mert bevittek a szüleim....
2013. szept. 8. 19:08
 25/28 anonim ***** válasza:

A kő (kövek) elhelyezkedése és nagysága fontos info lehet a továbbiakra nézve. Meg persze azt is tudni meg kell tudni, hogy nincs-e gyulladás..

A neten tonnányi infot találsz az epekőről...

2013. szept. 8. 19:19
 26/28 A kérdező kommentje:
azt mondja anyukám hogy számtalan 1-2 miliméteres.
2013. szept. 8. 19:20
 27/28 anonim ***** válasza:

szükség esetén gyerekeket is műtenek természetesen

az 1-2 mm-es pont arra "jó", hogy elinduljon és elakadjon

előbb-utóbb ezt műteni fogják

2013. szept. 8. 21:45
 28/28 anonim ***** válasza:
A sok 1-2 mm-es sajnos a legveszélyesebb, abból lesz a hasnyálmirigygyulladás. Nem akarlak ijesztgetni, de sajnos ez van. A műtét tényleg rutinbeavatkozás, jobb minél előbb túlesni rajta.
2014. jan. 26. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!