14 évesen miért van epekövem amikor fiú vagyok? :S nagyon félek, mert borzalmasan fájt multkór, és ez derült ki.
Figyelt kérdés
én még sosem fájtam ennyire. ez nagon rossz volt, és most itthon vagyok és nemmegyek holnap sem suliba mert még mindig fáj kicsit ha megnyomom:S de nagyonfélek mert orvost keltt hívni:S 14 éves fiú vagyok, és nemtudom mitöl lehet? lehet a sok pizza meg mekis kaja? mert akkor abbahagyom és nemeszem többé olyat. akkor elmúlhat?2013. szept. 8. 15:43
1/28 anonim válasza:
Epeköve bárkinek lehet, nincs nemhez kötve. Az epekő nem szívódik fel, nem múlik el... Általában nem tudják mitől van, nekem is volt, közben semmi olyat nem ettem, amitől lehetne.
2/28 anonim válasza:
az epekövet hajlam és rossz étkezés okozza
nem fog attól felszívódni vagy elmúlni ,hogy nem eszel több ilyen kaját, csak max nem fogsz begörcsölni
a végleges megoldást viszont a műtét fogja jelenteni
3/28 A kérdező kommentje:
és hogy múlt el? hogy lehet elmulasztani? :S
2013. szept. 8. 15:52
4/28 A kérdező kommentje:
bazz műtét? 14 éves vagyok, nemakarok semmiféle műtétet:S
2013. szept. 8. 15:52
6/28 A kérdező kommentje:
és ah nem műtenek meg de nemeszek akkor mi lehet a bajom? akkor is baj ha van?
2013. szept. 8. 15:56
8/28 A kérdező kommentje:
de eszem, csak nem OLYAT. de mikor műlik el a pocim fájása? :'((
2013. szept. 8. 16:00
9/28 anonim válasza:
Apámnak is volt ilyen problémája.
Elment orvoshoz, az orvos pedig azt mondta neki, sok folyadékot igyon, és igyon mellé egy kis sört is, mivel attól sokat vizel. Pár nap alatt ki is pisilte, és semmi baja nem volt utána.
10/28 anonim válasza:
Az vesekő volt. Ne keverjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!