Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak? Elegem van már...

Mit csináljak? Elegem van már ebből

Figyelt kérdés
Elegem van már ebből az egészből.Soha senkinek nem beszéltem róla mert nem volt bátorságom,főleg a szüleimnek nem,mert tiszta bolondnak néznének és tuti elküldenének dilidokihoz.Minden egyes nap valami miatt szorongok,ideges vagyok,félek az emberektől,nem merek egyedül utcára menni,útálom a tömeget,már a barátaimmal sem tudok normálisan beszélgetni,néha még rájuk sem akarok nézni,már attól ideges leszek ha valaki rámnéz,már menni sem tudok normálisan.Egyszerűen nem tudok normálisan viselkedni.Úgy érzem,hogy már nincs semmi értelme az életemnek hiszen semmit sem tudok normálisan csinálni.Mitől van ez?Mit tehetnék,hogy ez elmúljon?Már elég régóta van ez és egyre rosszabb.
2013. szept. 3. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a kamaszkor. Nyugi, túl leszel rajta te is, mint ahogy mindenki más is túlélte. H akarsz, írj privit, megpróbálok segíteni.
2013. szept. 19. 17:20
 2/3 anonim válasza:

Ez nem a kamaszkor. Ez badarság! Nem tudom, hogy hány éves vagy, de nálam ez 12 évesen kezdődött. Lány vagyok, és most 21. Pontosan ugyan ilyen problémáim voltak, mint neked. Szabályosan rettegtem mindentől, és mindenkitől. Ha valaki rám nézett az utcán, kiborultam, és volt, hogy szó szerint sírógörcsöt kaptam. Ez egy elég komoly szociális betegség. Eleinte én sem mertem elmondani senkinek. Azt vártam, hogy majd elmúlik, egy idő után biztosan jobb lesz, de nem. Mindig csak rosszabb lett.

Természetesen nem mondhatom meg, hogy mit csinálj, de tanácsolni azt tanácsolom, hogy ha nem is akarod megbeszélni a szüleiddel (én sem tettem, csak utólag), keress fel egy pszichológust. Nincs abban semmi rossz, ha elmondod egy orvosnak a problémáid. Hidd el, ő segíteni fog. Erre a betegségre vannak nagyon jó kezelési módok (én még élveztem is őket). Különböző foglalkozások, gyakorlatok. Nem feltétlenül fognak teli tömni gyógyszerekkel.

Hidd el, segíteni fog - nekem is segített!

2014. jan. 11. 19:22
 3/3 A kérdező kommentje:
hát igen ez semmiképpen sem lehet a kamaszkor.... valahogy összeszedem a bátorságom és keresek egy pszichológust mert már kivagyok ettől az egésztől ez már kibírhatalan :/ egyébként köszi a tanácsot :)
2014. jan. 12. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!