Segitseget a kislányom rohamot kapot? Lent
Figyelt kérdés
kislányomnál, 2 éve 1 éves korában, hipotoniát, laza izomzatot diagnoztizáltak. 2 hete kapott egy az orvosok szerint epilepsziás rohamot. Felakadt a szeme, nem lélegzett, elkékült, mentő vitt minket be. 5 napot voltunk korházba, valaki volt már ilyen vagy hasonló helyzetben? Nagyon kétségbe vagyok esve. akár szemelyes üzeneteket is váárook.. Csak könyörgöm valaki nem biroom már..2013. júl. 31. 17:25
1/3 anonim válasza:
Szia. A nem lélegzés nem szabadna hogy megtörténjen epilepsziás rohamnál, a nyelvét lenyelte?
A szemfelakadás az egyetlen ami megegyezik egy epilepsziás rohammal. Rángatózott a teste?
2/3 A kérdező kommentje:
Aludt.. abból egy visitással felsirt, azt hittem h rosszat álmodott gyorsan felkaptam kifeszült a teste a szeme felakatd és elkékült, az apja kezei között, lógott mint egy rongybaba, hugom ápoló nő, ujraélesztette . kijöttek a mentők. de jol lettaddigra a kislány. ez volt szombat délbe. bevittek az ügyeletre minket, akutt állapotában, egy orvos sem látta, majd csak hétfőn fél körül... nem nyelte le a nyelvét.
2013. aug. 1. 23:48
3/3 MissLawliet válasza:
1-esnek!
epis nagyroham azzal kezdődik,hogy egy darabig megszűnik a levegővétel
a nagyrohamnak 2 része van
az első,amikor az összes izom megfeszül, ilyenkor nem vesz levegőt a beteg
a második részben elkezdenek rángatózni az izmok
de ez csak egy féle roham
több mint 40 féle roham létezik, tehát 2 roham sem egyforma
kérdező, az epire nagyon sok jó gyógyszer van, a kicsik sok esetben kinövik a betegséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!