Segítséget kérnék mert a 3éves kislányom keze körömgombás, már nem tudom mit kéne tenni, hova vigyem, mivel kezeljem?
Kislányom rengeteget szopta az ujját, nappal is, mindig felázott, bibis volt. Jött egy betegség antibiotikumos kúrával, majd 1-1 hét elteltével újra beteg lett és újabb antibiotikum kúra. Közben a szopis ujja 'támadható' felületté vált, mivel az antibiotikumoknak köszönhetően az immunrendszere legyengült. Körömgombája lett, amivel már 2 hónapja küzdünk! Mivel kicsi még (3 éves) egy bőrgyógyász se mer gyógyszert felírni, csak Pimafucin krémet, amivel nem megyünk semmire. Az egy ujjacska megfertőzte a többit is, már 7 ujja gombás a két kicsi kezén!!! Annyira el vagyok keseredve, orvostól-orvosig járunk, közben látom hogy már szinte minden ujjára átterjedt! Ma fedeztem fel magamon is, hogy az egyik körömágyam piros és púposodik. Akkor most mi lesz már az egész családra át fog terjedni és nézzük ölbetett kézzel??
Kérem ha valaki tud segíteni, vagy ajánlani gyógymódot az írjon!!! Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!