Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A margarin tényleg rákkeltő?

A margarin tényleg rákkeltő?

Figyelt kérdés
Egyszerre nagymennyiségben... Ettem azért nem kevés Delma meg Rama margarint és kezdek megijedni.
2013. júl. 13. 08:39
1 2
 11/11 Kései Sirató ***** válasza:
A margarinra semmilyen élősködő sem vevő, próbáljátok meg kitenni a napra, a fűre, nincs az a hangya, vagy más rovar, aki megenné, ezenkívül egyetlen fajta penész sem támadja meg. Ez által merült fel egészségügyi szakemberekben az a kérdés, hogy az ember számára káros-e, ha más élőlény nem tekinti tápláléknak, műanyagnak tekinti. A vizsgálatok nem sok jót eredményeztek, több amerikai állam betiltotta a gyártását és a forgalmazását is. Káros hatását gondolom, lassan fejti ki. Ha teheted, vajat egyél! Persze, olyan nagyon káros sem lehet, mert én is ettem korábban és még élek, bár ki tudja , mi lesz még a következménye.
2013. júl. 16. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!