Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A margarin tényleg rákkeltő?

A margarin tényleg rákkeltő?

Figyelt kérdés
Egyszerre nagymennyiségben... Ettem azért nem kevés Delma meg Rama margarint és kezdek megijedni.
2013. júl. 13. 08:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Manapság már mi nem rákkeltő? Már az is rákkeltő, ha forgalmas helyen mély levegőt veszel.

Persze ezek a mesterségesen előállított élelmiszerek biztosan károsabbak, mint a házilag előállított vaj, libazsír, node már a mai állatok is tele vannak növényvédő szerrel és antibiotikumokkal, tehát ez sem minden esetben igaz. Jobb ha nem olvasgatsz ilyen cikkeket, mert akkor már semmit nem mersz majd megenni.

2013. júl. 13. 08:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. júl. 13. 09:01
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Én vegyész vagyok a margarint repce vagy étolajból készítik, akkor azok is azok, és minden a világon.Amúgy meg 72 éves vagyok és sok margarint ettem aki nem eszik az is megbetegedhet.

Vegyész

2013. júl. 13. 09:09
 4/11 gömbicica ***** válasza:

szia. szerintem nem bizonyitott, de én nem eszek. maradok a vajnál. volt időszakom, mikor befolyásolható voltam ilyen téren. ma már meggondoltabb vagyok.

ugyan ez a tészta az aspartám.

De azért gondolkodjunk már el, MENNYIRE MÁSOK LETTEK AZ EMBEREK IS. HOL VOLT RÉGEN ENNYI INAKTIV, HIPERAKTIV, MEG A FENE TUDJA HOGY NEM HIVOTT BETEG GYEREK!!!!?

Nem elég hogy az emberek lelkét teszik tönkre, már az étkezésünket is manipulálni akarják, és teszik is.

Én most már ugy csinálok, hogy rágondolok arra amit éppen vennék, hogy "kell ez nekem?" "meg kell vegyem?"

és sok esetben nem veszem meg, vagy nem eszem meg.

Ha csak azt nézed, hogy mennyi vegyi anyag van benne, ami nem természetes, már jó ne lehet.

De az a baj, hogy a pékáruban, cukrászsüteményekben is margarin van. "óóóóóóóóóócsóóó"!

Gondold végig egy vajjal készült pogácsát, linzert kinek tudnának eladni? meg aztán a margarint azért találták ki, hogy a vaj alternativája legyen, mert sok embert kellett megetetni, és kevés volt a vaj.

hát megetettek minket rendesen.

egy könyvajánló:

megetett társadalom, a leves hazudik c. könyveket ajánlanám figyelmedbe.

[link]

[link]

mindkettőt végigolvastam, sőt! olvasásra is tovább adtam.

Másképp fogod látni az élelmiszerek világát.

Üdv. :-)

2013. júl. 13. 09:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Azt hogy értelmezzem, aki nem eszik margarint az is lehet rákos?
2013. júl. 13. 09:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Bárki bármelyik betegséget megkaphatja bármit is eszik!Christina Applegate két mellét levették pedig 15 éves kora óta vegetáriánus volt!Nem evett ún egészségtelen ételeket!
2013. júl. 13. 09:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Az ember csak úgy magától is rákosodhat?
2013. júl. 13. 10:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet örökletes is, de akár stressz is okozhatja, amúgy a levegőben is rákkeltő anyag van.
2013. júl. 13. 14:16
 9/11 gömbicica ***** válasza:

genetikailag esélyes az ismétlődés.

tehát nagyszülő, szülő ugyan azzal a betegséggel bir, akkor nagy a valószinüsége, hogy mondjuk a lány gyermek is igy jár. Mivel valószinüsithető, azokat a faktorokat meg kell plróbálni elkerülni, amik okozhatják az adott "rák" tipust.

'Nem a rák okozza az ember betegségét; a személy betegsége az, amely a rákot okozza."

[link]

könyvajánló:

[link]

2013. júl. 13. 14:31
 10/11 gömbicica ***** válasza:

nem tudom megnyilik-e az előző amit felraktam:

és figyelmében ajánlom mindenkinek!!! nem csak annak, aki már "megbetegedett"!!

[link]

2013. júl. 13. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!