Mi lehet ez? Depresszió, pánikbetegség, fóbia vagy paranoia?
Figyelt kérdés
3 hónapja jelentkezett már ott tartok, hogyha a szüleimmel megyünk kocsival valahová, nem merek bemenni velük az üzletekbe. félek az emberektől. sírok is a kocsiban 35 éves vagyok nem kisgyerek. voltam orvosnál depakint kell szednem, frontint és ripedont. nem jókat ad? mi a bajom? nem merek menni egyedül sehová. egy lépést sem. elég súlyosnak vélem. volt amikor előjött az erőm, és igenis el mertem menni egyedül bevásárolni. de többnyire más teszi meg helyettem. mikor fogok kigyógyulni belőle? ki van még ilyen helyzetben? írjatok. bármilyen normális megoldás érdekel!2013. jún. 12. 13:43
1/4 anonim válasza:
Apum is szed frontint,mivel ingadozik a vérnyomása és ha magas akkor pánikol.Nincs valami gyerekkori sérelmed vagy valami, ami miatt nem mersz egyedül elmenni valahova?Szerintem egy pszichológus sokat segítene.
Visszatérve apumra ő egyedül birkózott meg a pánikkal,próbálta lenyugtatta magát és végül sikerült neki.
Próbáld ki és gyógyulást!:)
13/L
3/4 A kérdező kommentje:
de van. csak arra meg azt mondják, hogy paranoia hiszen nem bizonyítható. mintha egyes oldalakon lejáratna az egyik exem. napiszar vagy... nem tudom.. ilyen megérzéseim vannak. de bárhol van rosszindulatú megnyilvánulási lehetőség.főként férfiaknál veszem ezt észre, hogy többen mulatnak rajtam. nagyon megnéz mindenki. és nem tudom miért?! benne voltam a tvben?:))
2013. jún. 12. 14:29
4/4 anonim válasza:
Szerintem pánikbetegség, nekem is hasonló volt, ha gondolod írj privátban. Talán tudok segíteni. Egyébként ez népbetegség...csak titkolják az emberek mert maguk sem tudják mi ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!