Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez pánikbetegség?

Ez pánikbetegség?

Figyelt kérdés
Pár napja van, hogy nem tudok időnként mozogni, összecsuklok, meg beszélni sem tudok arra az időre. Ismerősöm, akinek pánikbetegsége van, mondta, hogy rá ilyen rohamok törtek és ez pánikbetegség. Szerintetek?

2013. jún. 1. 14:24
 1/4 anonim válasza:
szerintem nem... régen rengeteget olvastam a témában, én is voltam pánikbeteg, az átlag tünet egyáltalán nem ez, de nem vagyok pszichiáter, előfordulhat, hogy bizonyos esetekben így jön elő. orvoshoz azért menj el, mert ez semmi esetre sem normális :)
2013. jún. 1. 14:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy nem normális:) Hétfőn megyek röntgeneztetni a fejem, hogy fizikailag is rendben van e minden, utána meg majd az eredménytől függően megyek tovább. A következő utána, ha nincs semmi, vszeg, háziorvostól kért laborvizsgálat lesz.
2013. jún. 1. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy ebbe beleszólok, de a háziorvosodtól csak akkor kérj laborvizsgálatot, ha tudod, hogy normálisan végig is nézi azt.

A lényeg.. Amikor ezt elmondtam a háziorvosomnak, szájhúzogatva közölte velem, hogy csinál egy laborvizsgálatot, meg megméri a vérnyomásom. Visszamentem az eredményekért, azt mondta, más ember örülne neki, ha ilyen jó vérképe lenne.. De azért megméri a vérnyomásom.. óóó 140/90 egy alig 50kg-s lánynál.. Azt mondta, örüljek, hogy van vérnyomásom.. Rá két hónapra kiszédültem egy előadásról. és aztán folyamatosan minden alkalommal, amikor előadásokra mentem. Fogtam magam és beutaló nélkül elindultam a kórházba arra támaszkodva, hogy van ott egy ismerősöm, aki hátha segít.. Segített..

Én kb. egy 4 hónapos kivizsgáláson vagyok túl, mert szédültem, sokszor nem éreztem a lábam alatt a talajt, ha sokan voltak, nem kaptam levegőt stb stb..

Küldtek fül-orr-gégére,onnan ideggyógyászatra, onnan kardiológiára, MRI-re, vérvételre.. végigcsináltam millió vizsgálatot.. Azt mondják pulzusproblémáim vannak. Nem is kicsit.. 60-70 helyett nekem szinte folyamatosan a duplája.. és szívritmuszavar, és az egyik szívbillentyűm sem 100%-os. Hónapokig hittem azt, hogy pánikbeteg vagyok.

Érdemes elmenni kivizsgáltatni magad, de tényleg kérd meg az orvosodat, hogy ezt becsületesen tegye. Jó gyógyulást. :)

2013. jún. 4. 17:58
 4/4 anonim válasza:
igen, első válaszoló vagyok, nekem is volt hasonló problémám. mivel ténylegesen voltam pánikbeteg, rá két évre amikor mentem az orvoshoz, akkor is csak rávágta a panaszaimra, hogy pánik. kiderült, hogy vérnyomásprobléma.
2013. jún. 8. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!