Ez pánikbetegség?
Bocsánat, hogy ebbe beleszólok, de a háziorvosodtól csak akkor kérj laborvizsgálatot, ha tudod, hogy normálisan végig is nézi azt.
A lényeg.. Amikor ezt elmondtam a háziorvosomnak, szájhúzogatva közölte velem, hogy csinál egy laborvizsgálatot, meg megméri a vérnyomásom. Visszamentem az eredményekért, azt mondta, más ember örülne neki, ha ilyen jó vérképe lenne.. De azért megméri a vérnyomásom.. óóó 140/90 egy alig 50kg-s lánynál.. Azt mondta, örüljek, hogy van vérnyomásom.. Rá két hónapra kiszédültem egy előadásról. és aztán folyamatosan minden alkalommal, amikor előadásokra mentem. Fogtam magam és beutaló nélkül elindultam a kórházba arra támaszkodva, hogy van ott egy ismerősöm, aki hátha segít.. Segített..
Én kb. egy 4 hónapos kivizsgáláson vagyok túl, mert szédültem, sokszor nem éreztem a lábam alatt a talajt, ha sokan voltak, nem kaptam levegőt stb stb..
Küldtek fül-orr-gégére,onnan ideggyógyászatra, onnan kardiológiára, MRI-re, vérvételre.. végigcsináltam millió vizsgálatot.. Azt mondják pulzusproblémáim vannak. Nem is kicsit.. 60-70 helyett nekem szinte folyamatosan a duplája.. és szívritmuszavar, és az egyik szívbillentyűm sem 100%-os. Hónapokig hittem azt, hogy pánikbeteg vagyok.
Érdemes elmenni kivizsgáltatni magad, de tényleg kérd meg az orvosodat, hogy ezt becsületesen tegye. Jó gyógyulást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!