Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anyajegyet levetetnétek, vagy...

Anyajegyet levetetnétek, vagy sem, ha azt mondja a doki, hogy le kéne szedni? Hallok sok pró és kontra érvet, olyat már többször hallottam, hogy levették neki és utána pár hónapra rá meghalt.

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 09:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb meghalni a bőrrákban, mint átesni egy 10 perces kis beavatkozáson.

Biztos lehetsz benne, hogy SENKI nem halt még bele abba, hogy levették az anyajegyét!

2013. máj. 27. 11:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Most őszintén, ki az a barom, aki lepontozza, hogy bőrrákom volt? Szánalmas bolond :(
2013. máj. 27. 12:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem a bőrrákodat pontozták le, hanem azt hogy merészeltél orvoshoz fordulni ahelyett, hogy gyógynövényekkel kúráltad volna magad!
2013. máj. 27. 12:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Gyógynövényekkel ezt lehet kúrálni egyáltalán?
2013. máj. 27. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Másképp közelítsd meg a dolgot. Akik meghaltak rá pár hónapra, azok azért, mert melanómáról lehetett szó, és már metasztázisok alakultak ki,gyógyíthatatlan stádiumban volt.

Az orovos azt az anyajegyet távolítaná csak el, amelyik gyanús, elváltozások vannak rajta vagy más mindeképp jó indokkal. Szóval nem az eljárás veszélyes, hanem az elhanyagolás, elővigyázatlanság.

2013. máj. 27. 12:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Abba nem halsz bele, ha leszedik az anyajegyed. Ugyanígy belehalhatnál abba ha egy nagy sebet ejtesz magadon, mégsem hallod h megvágta a kezét jól, aztán meghalt. Abba viszont már igen sokan, hogy bőrrákot kaptak. A bőrrák alaktomos egy dolog, mert amíg a bőr felső rétegeiben van, nem igazán okoz gondot, de ha áttöri azokat, akkor az egyik legrosszabb rákfajta amit csak kaphatsz. Kenegetni én meg még véletlenül sem kezdeném el, nehogy pont amiatt kezdődjön valami probléma. Ha az orvos azt mondja szerintem érdemes leszedetni, ha nem bízol benne, kérj másodvéleményt, vagy menj magánklinikára ha ki tudod csengetni a pénzt.
2013. máj. 27. 21:00
 17/17 anonim válasza:
nekem a nyakamon volt egy anyajegy, és még gyerekkoromban el kellett távolítani, mert úszni jártam, és félő volt a fertőzés. levette a doki, nem fájt, engem altattak is, úgyhogy tulajdonképp nem is éreztem. és túlélte', még itt vagyok. szóval nyugi
2013. jún. 15. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!