Anyajegyet levetetnétek, vagy sem, ha azt mondja a doki, hogy le kéne szedni? Hallok sok pró és kontra érvet, olyat már többször hallottam, hogy levették neki és utána pár hónapra rá meghalt.
Szia!
Rólam eddig kettőt vettek le, minden kötvetkezmény nélkül, mindkétszer orvos által. A hegek gyakorlatilag láthatatlanok.
Szerintem akiről levették és utána meghalt, az nem a rossz levétel miatt volt, hanem azért, mert eleve rákos volt az anyajegye. Levétel után ugyanis azonnal megy a citológiára a levett anyajegy.
Amúgy egy ismerősöm barátnője is így halt meg még 30 éves kora előtt, de kiderült, hogy ott, ahol levették az anyajegyét, semmiféle utólagos vizsgálatra nem került sor (Ukrajna).
Ó, nekem leszedtek eddig nyolcat, meg egy lábujjamat, mert az egyik anyajegyem sajnos melanoma volt. Kaptam kezelést, koppkopp, hét éve egyetlen anyajegyem sem bizonyult rosszindulatúnak.
És igen, ha valaki nem fordul vele időben orvoshoz, a leszedés ellenére belehalhat, mert a bőrrák is képez áttétet... tavaly februárban 43 éves volt kolléganőm halt meg bőrrák miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!