Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi történik ha egy cukorbeteg...

Mi történik ha egy cukorbeteg nem kap inzulint?

Figyelt kérdés
Mennyire és milyen hamar válik súlyossá az állapota?

2013. máj. 26. 11:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%
Akkor nem cukorbeteg ember is megöli magát? Hiszen inzulint használ alapból...még tápihápi is...
2013. máj. 26. 14:03
 12/25 anonim ***** válasza:

Én nem eszem keményítőt, tejet.

Nekem alacsony az inzulinszintem. Valószínűleg így sokkal több olyan génem aktív, amely a szervezet öregedésének lassúságáért és a regenerációért felelős.

Tápihápi. Live 4ever RULEZ.

2013. máj. 26. 14:11
 13/25 anonim ***** válasza:
32%

De közvetlen is válaszolhatok: igen.

Nem cukorbeteg ember gyulladásos betegségekbe hal meg. Pl. Szív-érrendszeri betegségek, rengetegen meghalnak. Magas inzulinszint - sok gyulladás.

2013. máj. 26. 14:13
 14/25 anonim ***** válasza:
67%
A vezető halálokok a daganatos és szív-érrendszeri történések, ha már itt tartunk. Attól, hogy valaki nem eszik sok szénhidrátot, a vérében akkor is ugyanannyi lesz a cukor, mint annak, aki sokat eszik, feltéve, hogy nem cukorbetegekről beszélünk, hanem egészséges emberekről. Az inzulin azért kell, hogy a sejtjeid fel tudják venni a cukrot, ha nincs elég cukor, vagy nincs elég inzulin, hogy bevigye a cukrot, a sejt éhezik. Se a túl magas, se a túl alacsony vércukorszint nem jó, mindegyikbe bele lehet halni.
2013. máj. 26. 14:48
 15/25 anonim ***** válasza:
32%

Cukorevés nélkül nem lesz kórosan magas inzulinszint (lásd én).

Van alacsony glikémiás indexű élelmiszereken alapuló táplálkozás (inkább divat), létezik az inzulinszint alacsonyan tartását célzó (már inkább tudomány) táplálkozás is. Erről írok én. Ezzel nem fog kialakulni inzulinrezisztencia vagy egyéb, a krónikusan magas inzulinszinttel összefüggő problémák. Nem fog kifáradni a hasnyálmirigy.

A sejtek többsége meg ketontestekkel is tud működni, igazat tévedek?

2013. máj. 26. 15:17
 16/25 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a ketontestek ketoacidózishoz vezetnek, amibe bele lehet halni.
2013. máj. 26. 16:38
 17/25 anonim ***** válasza:

(Szerk: újból végiggondolva csak félig kapcsolódik, de azért mostmár idekommentelem)

No újabb meglátásomat megosztanám a helyzettel kapcsolatban, hátha mondok valami okosat, vagy hátha valaki hozzá tud szólni érdemben.

1.

Elöször is, bár a finomított cukorról nem vagyok túl jó véleménnyel, azt gondolom, az emberi test csak csak úgy van kitalálva, hogy azt is megeméssze, föleg ugye a természetes környezetében pl barack.

2.

Durván túl vagyok adagolba (ti mérgezve) (nehéz)fémekkel, egyik legjelentösebb adagot pl az aluminiumból kapjuk többek között. (tudom az pont nem nehéz)

(Ebbe nem lehet belekötni, nemhiszed járj utána...)

3.

Fémek szeretnek a mirigyben megülni. (Vérböl gyorsan meg kell szabadulni töle, azonban a kiürítésébel gondban van a szervezet, így hát pakolja ahova tudja)

3.

Hasnyálmirigy termeli az insulint, ahova simán megülhetnek ezek a fémek, amik ott gerjeszthetik a mirigy müködését, pl plusz inzulint termelve...

Példa:

"A few illustrative cases:

I had a dog brought to me in a hypoglycemic coma. The referring vet had found a large mass on the pancreas with ultrasound. Suspecting a tumor, he had wanted to do a laparotomy. Fortunately the owner wanted a second opinion. EAV revealed a cyst, not a tumor of the pancreas that was producing extra insulin. The cause??? Aluminum deposits in the pancreas of the Beta acinar cells that specifically produce insulin. I gave the dog an intravenous injection of the necessary nosode of aluminum homeopathy, he came out of his coma, and in 1 week the cyst was gone. His blood glucose became balanced after the aluminum was discharged from the body."

Inenn: [link]

4. Bár ez pont hogy a túl sok inzulin probléma, gyanítom, hogy a túl kevés inzulin is valami hasonló mérgezettségi gondból adódhat.

2013. máj. 26. 18:21
 18/25 anonim ***** válasza:
*vagyok = vagyunk
2013. máj. 26. 18:21
 19/25 anonim ***** válasza:

18. válaszoló:

Szomorú :(

16. válaszoló:

Kár. Én egy halott vagyok.

Vagy még nagyobb kár, hogy valahol ilyen butaságot tudtál olvasni, vagy nem olvastál butaságot csak a Te fejedben keveredett össze a ketoacidózis a testünk normális állapotával, a ketózissal. Ki tudja már mi volt :)

2013. máj. 26. 19:55
 20/25 anonim ***** válasza:
Az idegrendszer nem működik ketonokkal. Éppen ezért a ketogén diéta is tartalmaz egy kevés szénhidrátot.
2013. máj. 26. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!