Mi történik ha egy cukorbeteg nem kap inzulint?
inzulinfüggő diabétesznél, több eset lehet.
Ha nem lő hormont, DE nem is eszik cukrot, ez az állapotjavuláshoz vezető út.
Ha eszik cukrot (keményítőt) de nem ellensúlyozza a hatást a teste (hiszen diabos) nem lő gyógyszert, akkor tönkremegy. Magas vércukorszint tönkreteszi az egész testet, akut hiperglikémiás kóma állhat elő (jól tudom?).
Tehát.. nem is annyira az inzulinon van a hangsúly, mert általában sokkal kevesebb is elég lenne mint amennyit szokás, divat ma lőni. Hanem az életmód mellette, például a ch bevitel.
Ha nincs ch bevitel, nem kell inzulin, vagy töredéke az általában használt mennyiségnek.
Hehe :)
Az orvos aki inzulint ír fel, az vállalja a felelősséget? Én pont annyira vállalom, mint ők. Természetesen a magas inzulinbevitelnek óriási kockázata van az életminőségre és a várható élethosszra tekintve.
"Az orvos aki inzulint ír fel, az vállalja a felelősséget?"
TERMÉSZETESEN vállal felelöséget, és azért, hogy a beteg életben maradjon.
Szerintem nem ártana, ha lassan felnönél, és visszatérnel a valóságba. A cukorbetegek NEM szórakozásból használnak inzulint, és ha nem teszik, akkor súlyosan károsodik a szervezetük, iletve adott esetben meg is halhatnak ennek hiányában.
Inzulinnal is súlyosan károsodik a szerveztük.
Na, 1-1 ?
Nem szórakozásból használnak inzulint, hanem mert mocskos a világ annyira, hogy csak ezt a választást kínálják fel nekik. Téríteni, sz.art keverni a saját pénztárcám érdekében én is tudnék. De akkor hol maradna az erkölcs..
És én nőjek fel :)
Ez aranyos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!