Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hányinger ,hányás evés után...

Hányinger ,hányás evés után mitől ?

Figyelt kérdés

Férjem tegnap elott mákosgubát vacsorázott (sokat evett belole ) fel 7 körül , elment lefekudni mert ejszaka dolgozik 8 után indul..

Elaludt felkelt és rogton hanyt ..Nagyon rosszul volt , utana mondta nekem hogy már evés kozben kezdett hanyingere lenni ..

Na szoval utána hányt aznap este 3 x .

Fajt a hasa , hasmenese lett

Masnap (tegnap ,aludt sokat es jobban lett)

De nem tudom hogy ez most vírus vagy esetleg egy mákos guba ilyen tuneteket produkálna ?!

márc. 26. 03:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a mákos guba hanem az, hogy romlott volt valamelyik összetevője… tej, a mák, a kifli, stb…
márc. 26. 05:47
 2/10 A kérdező kommentje:

De kb egy nalos volt az egesz ..

Na mindegy koszonom szepen a valaszt .

márc. 26. 06:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Sokat evett belőle, az lehetett a gond. Ráadásul a mákos ételek elég nehezen emészthetők.
márc. 26. 06:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A mák apró szemcséi nekem pl. szorulást, vagy hasmenést is okoznak, de valamelyiket biztos. Kevés helyen darálják rendesen a mákot, általában csak kicsit megnyomják, de egészben marad, és ezzel a gyomornak kellene megbirkózni.
márc. 26. 06:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt . Teny és valo a mákos gubat csak neki készítem, kislányom es én sem szeretem és tényleg rengeteget eszik belőle .
márc. 26. 06:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha csak neki készíted, akkor ne "rengeteget" csinálj, hanem normális mennyiséget - ha már nem képes odafigyelni, mennyi az, amit meg szabad enni.

Másrészt a mákos guba pont olyan étel, ami akár egy naposan is romlott lehet - lényegében tejben áztatott kifli.

márc. 26. 07:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6# Feltételezem, hogy nem bekeverve állt egy napot. Vagy igen?
márc. 26. 09:17
 8/10 A kérdező kommentje:
De bekeverve ..
márc. 26. 09:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj! Bekeverve akár meg is romolhatott. Máskor, lehetőleg csak közvetlen fogyasztás előtt keverd be.
márc. 26. 11:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom ,legkozelebb ugy lesz illetve fele adagot készítek .
márc. 26. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!