Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ilyen hasmenéses tünetek?

Ilyen hasmenéses tünetek?

Figyelt kérdés

Alapból viszonylag gyenge gyomor és bélrendszerem van, viszont ezt most nem tudom hova tenni. (Néha előfordul, hogy hasmenésem van a semmiből, de olyankor csak 1-2x)

Tegnap volt egy kevés hasmenésem, nem nevezném víz állagúnak, de hajazott rá, viszont ugyanekkora kettő “vékonyabb”kaki is kijött és az szilárd volt.

Illetve ugyanígy tegnap volt, hogy éreztem, hogy mennem kell, de konkrét csak hab jött ki.

Ma reggel olyan 9körül nagyon kellett már WC-re mennem, és -bocsi hogy így fogalmazok- egy nagy adag jött ki, formált volt, kicsit szétesősebb, de lényeg hogy szilárd, majdnemhogy teljesen normális.

Viszont most, ahogy eljöttem megint WC-re ilyen nyálkás (ez sajnos többször is volt már, de épphogy 1-1 apró nyálkadarab van hozzánőve a székletemhez, főleg ha ilyen bogyós)

Szóval ma ilyen először apró foszlányokat Kakiltam, aztan ilyen folyósat= hasmenés, de utána kicsivel nem azt mondom, hogy sikerült szilárdat, de formált jött ki.

Cseppet hányinger érzésem is van/volt, meg ahol vége van a bordáknak középen ott szúrkált néha.

(Voltam egyébként a hónapban végre gasztrosnal, de csak gyógyszert irt fel illetve vervetelre kell mennem egyelőre)

Ma el kell mennem itthonról, és nagyon félek, hogy a hányingerből ne legyen hányás is. Szerintetek is inkább ez valami más, de nem vírus?

ma 10:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Mondjuk, el kellene menned orvoshoz. Szívesen.
ma 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!