Hónapok óta visszahányok mindent, mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
2-3 hónapja bármit eszek vagy iszok, visszahányom. Most írt fel az orvos apo-famotidint meg domperidont de az sem igazán segít. Azt mondta ha nem lesz változás akkor gyomortükrözés kell de azt jó lenne elkerülni. Valaki járt már hasonlóan? Hogy lehetne ezt elmulasztani?nov. 16. 08:42
1/7 A kérdező kommentje:
22/F
nov. 16. 08:44
2/7 Manó11 válasza:
nem jártam még így,de ez nem játék ha kell,engedd a gyomor tükrőzést. tudom,mert volt kellemetlen nagyon de jobb megelőzni az esetleges nagyobb bajt. erőt kívánok,majd írd meg mi volt. jobbulást!
3/7 A kérdező kommentje:
5 napja szedem a gyógyszert de eddig nem igazán érzem a hatását. Az orvos azt mondta 2 hétig szedjem. Van még remény hogy elmúlik. De gondolom akkor az étrendemen is változtatni kéne de arról nem mondott semmit.
nov. 16. 09:17
4/7 anonim válasza:
2-3 hónapja van ez, hánysz ki mindent és a dokid gyógyszerrel akar kezelni? Kókler. Erre nem tudok mit mondani.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is csináltasd meg a gyomortükrözést, mert ez lehet valami komolyabb probléma is. Egyéb tüneteid vannak? Szédülés pl.?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem szédülök inkább a gyomorégés ami elő szokott fordulni
nov. 16. 15:35
7/7 Manó11 válasza:
2,es voltam. szerintem csináltasd meg mielőbb a gyomortükrözést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!