Gyakori vizelési inger,úgy érzem mintha nem tudna rendesen kiürülni a hólyag,mitől lehet?
Körülbelül 3 napja áll ez fent,azt gondoltam felfázás de nem javul...Holnap rendel a háziorvosom szerintem elmegyek hozzá,de eléggé nyomaszt mi lehet ez,rossz dolgokat írtak erről a neten,hogy mi okozhat ilyet:(
Volt már valaki hasonló helyzetben közületek?
(Nő vagyok)

Rendszeresen vagyok - sajnos - hasonló helyzetben, bár annyi a különbség, hogy amikor érzékelem, hogy valami nem oké, rögtön elkezdem kettesével szedni a tőzegáfonya tablettát, így sosem alakul ki teljesen a betegség, nem fáj, és kínoz. Korábbi tapasztalat tanított meg erre, mert maga a hólyaghurut borzalmasan tud fájni.
Nem mondom azt, hogy mindenkinek használ a tőzegáfonya, mert van akinek erre nem reagál, de annak még mindig ott van a D-Mannóz, ami segíthet ilyen esetekben.
Bevallom volt otthon 1 tasak Monural porom (volt,hogy felfazaskor par óra alatt véreset pisiltem és így ha utazunk valahova sosem megyek enélkül,így maradt meg,hogy hala égneknem volt szükség rá),tegnap megittam de nem segített, emiatt félek hogy esetleg valami más dolog okozza:(
Tőzegáfonya tablettám szerintem van is otthon,majd akkor abbol veszek be többet ma..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!