Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyakori vizelési inger,úgy...

Gyakori vizelési inger,úgy érzem mintha nem tudna rendesen kiürülni a hólyag,mitől lehet?

Figyelt kérdés

Körülbelül 3 napja áll ez fent,azt gondoltam felfázás de nem javul...Holnap rendel a háziorvosom szerintem elmegyek hozzá,de eléggé nyomaszt mi lehet ez,rossz dolgokat írtak erről a neten,hogy mi okozhat ilyet:(

Volt már valaki hasonló helyzetben közületek?

(Nő vagyok)

márc. 20. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen vagyok - sajnos - hasonló helyzetben, bár annyi a különbség, hogy amikor érzékelem, hogy valami nem oké, rögtön elkezdem kettesével szedni a tőzegáfonya tablettát, így sosem alakul ki teljesen a betegség, nem fáj, és kínoz. Korábbi tapasztalat tanított meg erre, mert maga a hólyaghurut borzalmasan tud fájni.

Nem mondom azt, hogy mindenkinek használ a tőzegáfonya, mert van akinek erre nem reagál, de annak még mindig ott van a D-Mannóz, ami segíthet ilyen esetekben.

márc. 20. 14:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Bevallom volt otthon 1 tasak Monural porom (volt,hogy felfazaskor par óra alatt véreset pisiltem és így ha utazunk valahova sosem megyek enélkül,így maradt meg,hogy hala égneknem volt szükség rá),tegnap megittam de nem segített, emiatt félek hogy esetleg valami más dolog okozza:(

Tőzegáfonya tablettám szerintem van is otthon,majd akkor abbol veszek be többet ma..

márc. 20. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen de max 2 napig tartott, zavart, de nem csináltam ellene semmit, az javított az ingeren hogy betettem egy tiszt. betétet.
márc. 20. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokszor gyenge a medencefenék izomzata és egészen minimális ingerre is erősen reagál, Kegel gyakorlatokkal lehet és ajánlatos edzést végezni.
márc. 20. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Covid után volt velem ilyen 1 évig. Nagyanyámnak attól volt, hogy megssüllyedt a méhe. Tesómnak hólyaghurut után volt ilyen. Mamát megműtötték, tesómnak és nekem elmúlt magától
márc. 20. 20:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Foglaltam időpontot urológiára,kíváncsi leszek lesz-e értelme..😐
márc. 21. 08:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Változott valamit a szitu?
márc. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!