A hív virus mennyi idő alatt szívodik be a szervezetbe? Mert kb 10 perc után rendesen megmostam
Figyelt kérdés
És nem biztos hogy fertőzött lánnyal voltam csak nem védekeutünkápr. 5. 20:24
1/15 anonim válasza:
Az semmit nem ér hogy megmostad, ha fertőzőtt bármivel is a lány. Érdemes szűrésre elmenni nemibeteg gondozóba, ha úgy gondolod olyan lánnyal voltál, aki sok partnerrel szintén... Sokféle betegséget el lehet kapni így védekezés nélkül.
3/15 Ékezetes billetyűzet válasza:
Kicsi az esélye, hogy HIV fertőzött vagy.
4/15 anonim válasza:
A vírus sérülésen keresztül jut be nem bőrön keresztül,ha már bejutott hiába mosod meg akár 10másodpercen belül is...
5/15 Ypszilon1980 válasza:
Ha fertőzött volt a partner, akkor akár azonnal, a megmosás semmit nem jelent.
6/15 anonim válasza:
Miért nem védekezel, ha ennyire bizonytalan? Leszakad a p..öd, ha gumit húzol rá vagy mi? Gratulálok 👏
7/15 anonim válasza:
Lehet nem volt gumi kéznél de a csajra kihagyhatatlan lehetőség volt
8/15 anonim válasza:
7, nincs olyan nő, akiért megéri ilyen betegségeket kockáztatni...
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ez volt az első alkalom hogy nem védekeztem. Reméllem nem lesz ennek következménye. Eggyik oldalról sem. Bár a partner az évente 1x lefekszik mással vagy is eltudom róla képzelni ezért most aggódom
ápr. 5. 21:42
10/15 anonim válasza:
8#
szerintem simán van, a kérdés hogy mennyire jó nő és te mennyire vagy rég óta egyedül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!