Lehet ezt karban tartani rendesen??
42 éves vagyok és 3 hónapja szedek Betaloc zok retardot!
2x50 kellene de csak reggel veszem be az 50 este meg vagy felet vagy nem is veszem be!
Mert csinált a dokinő EKG-t
Ami alapján irta fel
Kamrai tachycardia ,
!
De nem hiszem el hogy egy sima vizsgálatól el lehet dönteni hogy azonnal gyógyszert kell szedni!!
Túl fiatal vagyok a rednszeres gyógyszerhet pláne szív
102 kg vagyok
3 gyerkőcöt szültem ,persze tudom ez nem ok!
De sajnos mégis
Nos mennyire gáz ez a betegség mire kell vigyázzak?
Nem szeretném szedni amíg élek!!
Köszönöm szépen
Kardiológián voltál? Ott írták fel?
A kamrai tachycardia egy ritmuszavar. Egy elég gáz ritmuszavar.
Az, hogy te nem hiszed, hogy elég öreg vagy egy szívbeteghez egy dolog, ha nem hiszel a dokinak akkor menj másikhoz.
Szívbetegséggel nem játszunk, mert lehet egyik reggel véletlenül nem ébredsz fel, mert a szíved elfelejt hírtelen dobogni.
Mi az hogy elég gáz ????
Ne csak ijeszgess hanem fejcsd ki!
Az irtam hogy a háziorvos irta fel egy EKG viszgálat után
Azt írtad, hogy a dokinő írta ki.
Kérj beutalót kardiológiára.
Pontosan!
Akkor mit is írtam rosszul,nem értem!
Sajnos mint tudjuk a Magyar egészségügyben szinte lehetetlen időpontot kérni,igyekszem de addig meg is döglök
Nem írtál semmit rosszul, csak annyit írtál, hogy a dokinő. Ebből nem derült ki, hogy háziorvos, kardiológus vagy belgyógyász írt neked gyógyszert.
Akkor van beutalód kardiológiára, elmondod, hogy kamrai tachycardia miatt szeretnél időpontot.
Addig pedig szeded a gyógyszert.
Vagy elmész magándokihoz.
Most voltam boltban,nyugodtan mentem nem siettem!
Nem voltam ideges
Lehet a meleg is bejátszik ugye??
Most már tényleg nagyon félek
Gondoltam megnézem a pulzusom kar volt 124 csak azt nem tudom mi a fa…… tól
Ne nézegesd, ne parázz. Szedd a gyógyszert. 102kg vagy. Nagyobb test több vér. A többit meg majd a kardiológus megmondja.
3 hónapja szeded, eddig nem paráztál, ne most kezdj rajta idegeskedni.
Köszi utolsó!
Amúgy de folyamatosan agyalok ezen és aggódok hogy szívbeteget csinált belőlem a dokinő és mérgez a rohadt gyógyszerével
Voltam egy másik dokinál,azt mondta ez nem kamrai tachycardia hanem pitvari valami arra nem emléxem!!
Kaptam beutalót szív Uh-ra
Majd valamikor lesz időpont kb 2,5 hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!