Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ezen az én velem született...

Ezen az én velem született autizmus spektrum zavaron hogy lehet segíteni ha felnőtt ember vagyok már bőven dögével és csak a gyerekeknek tudnak fejlesztést adni tizennyolc éves korig?!(Pedig tele vagyok és voltam mindigis nehézségekkel évtizedek óta)

Figyelt kérdés

35 éves fiú, fiatalember vagyok és pestről írok.(1989-es vagyok)

Itt van még ez a pszichés lelki betegség traumák amitől van jókora depresszióm és szorongásos zavaraim is már itt évtizedek óta.

A nevelési tanácsadóban itt közelemben a közeli hatodik kerületben a bajza utcában nem vizsgáltak én nekem autizmust adhd-t egyedül csak intelligencia színes raven teszt volt ami megfelelő volt meg+ a feltűnő szorongásom még akkoriban akkortájt 1996 év végén 1.osztályban.

Beszéd vizsgálóba nem vittek el a szüleim valamiért.

tegnap 18:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Ahogy bekerültem bölcsődébe később S lakás óvodába iskolák én velem nem akartak foglalkozni se a bölcsibe oviba inkább csak lelki beteg lettem meg traumák értek egyszóval problémás gyerek voltam főleg a bölcsi ovi környékén elsőben tanulási zavarok is voltak közösségi bajok gondok is később és napjainkig is tartom magamat de nagyon elfáradok kifáradok megfáradok én már nem tudtam élni élvezni az életemet ezt az egyet.
tegnap 18:41
 2/4 MTamas2 ***** válasza:
Ha van pénzed, egy témában jártas magánpszichiáter lehet a megoldás ha van rá pénzed. Tudom hogy nehéz de olyant kell keresni akinek gyermekpszichiátriai jártassága is van.
tegnap 18:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem látszik én rajtam kívülről elváltozás mint lásd pl:down-kór/wiliams-szindróma és egyebek.

Akkor ez mégiscsak autizmus lesz és marad agyi és idegi sérülések betegségek.

tegnap 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Fordulj a háziorvosodhoz. Beutal a pszichiáterhez. Ő fogja megállapítani, hogy mi a státuszod, s ha szükséges, kezelést kapsz.
tegnap 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!