Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kisfiam 6.napja làzas?

Kisfiam 6.napja làzas?

Figyelt kérdés

Visszatért a fertőzés,mert nem volt rendesen kikezelve?

3hete kezdődött.Orrfolyàs,làz,köhögés.Úgy tűnt,hogy magàtól elmúlt 3nap alatt.Aztan rà masfél hétre megint làz,légcsőgyulladàs.Most már kapott antibiotikumot.Lehetséges,hogy egy màsfajta vírus fertőzte meg màsodszor?Mikor megy màr le a làz?Volt ilyen valakinek?

22honapos kisfiú

ma 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi a láza? Hívd fel az orvost, nem lenne szabad ennyi ideig lázasnak lennie. Csúnya vírusok fertőznek, hallottam olyant is, hogy egy hónapig betegek, de jobb lenne orvossal beszélni ilyen pici gyermek esetében.
ma 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:

10.-i héten otthon volt a lányom, köhögött.

1hétig tartott.

Múlt kedden ment oviba, csütörtökön lázasan hoztam haza. Csütörtök óta nem megy le a láza, 4.napja.

Akikkel eddig beszéltem, mindenkinél 1 hétig tartott. Semmivel nem tudta egyikük sem levinni a lázat.

ma 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:

ja, ő 3 éves kiscsoportos.

2voltam

ma 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!