Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Migrénhez társulhat hidegrázás?

Migrénhez társulhat hidegrázás?

Figyelt kérdés
Már jópár éve küzdök migrénnel, de az utóbbi időkben észrevettem hogy mindig amikor migrénem van akkor a hányinger és maga a fejfájás mellé hidegrázásom is szokott lenni.

tegnap 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Szintén migrénes. Nekem is szokott hányingerem lenni, de hidegrázásom sose.

Viszont simán lehet, hogy valami olyan helyen van migréned/olyan helyen fáj a fejed amitől érzel egy belső lázat vagy valamit és azért ráz a hideg.

tegnap 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ:)

Egyébként én arra is gondoltam hogy lehet hogy attól van hogy amikor migrénem van akkor nagyon erős fáradtságérzetem is szokott lenni, konkrétan ülve el tudnék aludni. És hidegrázás a kimerültségtől is lehet, úgyhogy én erre is gondoltam már.

tegnap 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszek benne.. Szerintem van a kettőnek egy közös oka. Talán épp pszichés (stressz, szorongás, efféle).
tegnap 20:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy a migrénnek meg a hidegrázásnak pszichés oka lenne, mert már kb. 7 éves korom óta migrénes vagyok (most 18 vagyok) és hidegrázásom sem szokott máskor lenni csak ilyenkor.
tegnap 21:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja, és a családban van más migrénes is, szóval valószínűleg örököltem.
tegnap 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!