Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Éjjel arra ébredtem, hogy fáj...

Éjjel arra ébredtem, hogy fáj minden végtagom, illetve hidegrázás, mintha belül lennék lázas. Pár hónapja alacsonyabb a neutrofil és magasabb a limfocita érték is. Milyen betegség ez? Rettegek a leukémiától.

Figyelt kérdés
Az általános állapotom jó, nem fogyok, semmi más tünet nincs, csak a végtag fájdalom és éjjel lehetett kis lázam.

máj. 20. 09:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez maximum egy covid/influenza vagy valami hasonló. Napokban mondta a nagyim, hogy terjed valami vírus aminek láz és izom/végtagfájdalom a tünetei
máj. 20. 09:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hát nagyon remélem. Ráadásul 2-3 havonta beteg vagyok, ami a levegőben van, azt én örökké benyelem. A fehér és vörösvérsejtszámom jó volt decemberben verkepen, de idegesít az alacsony neut és magas limf érték (40 ig jó, nekem 52!)
máj. 20. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!